1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova’da zemin sıkıntısı
Yalova’da zemin sıkıntısı

Yalova’da zemin sıkıntısı

K-Pet Birinci Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Yalova’nın maçlarını oynadığı Fikri Karayel Stadı’nın zemini kaderine teslim oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI
K-Pet Birinci Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Yalova’nın maçlarını oynadığı Fikri Karayel Stadı’nın zemini kaderine teslim oldu. Bu yıl soğuk ve yağışlı havaların ülkemizi etkisi altına almasıyla stat zemini kötü havalardan nasibini aldı.

Sadece 1 galibiyet
Sarı lacivertliler, ligin ilk devresinde bu sahada oynadıkları 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin 11’inci haftasında Gençlik Gücü’nü 4-0 mağlup eden Yalova, bu sahada başka galibiyet alamadı. 12’nci haftada ise, Türk Ocağı’nı bu sahada konuk eden Yalova, galibiyeti son dakikalarda yediği golle kaçırmış ve mücadele 3-3 sona ermişti. Yağışlı havalarda özellikle kaleciler için bir kâbus olan Yalova Fikri Karayel Stadı’nın, kale önleri adeta çamur deryasına dönüşüyor.  Yalova, sahasında oynadığı diğer 6 maçta; 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet aldı.

Mertekçi: “Gelecek sezona yenilenecek”
Yalova kulübünün Başkanı Tahsin Mertekçi YENİDÜZEN’e konuşarak, kulübün mali açıdan bunun altından kalkamadığını, gelecek sezona Spor Dairesi’nin de desteğiyle zeminin yenileceğini söyledi. Mertekçi, bu sezon ikinci devrede bu sahada oynamaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Mertekçi, stadın çimlerinin 1996 yılından beri yenilenmediğini, artık var olan zeminin miladının dolduğunu belirtti. Tahsin Mertekçi son olarak, İzzet Kombos tesislerini iyileştirmek için yoğun çaba harcadıkları vurgusunu yaptı.

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur