1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova yeni sezona ‘merhaba’ dedi
Yalova yeni sezona ‘merhaba’ dedi

Yalova yeni sezona ‘merhaba’ dedi

Yalova 2014-2015 sezonunu açtı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K- Pet Birinci Lig ekiplerinden Yalova 2014-2015 sezonunu Fikri Karayel Stadı’nda gerçekleştirdiği ilk idmanla açmış oldu. K-Pet Birinci Lig’in Güzelyurt temsilcilerinden Yalova, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele etmiş ve tüm sezon boyunca 20 puan toplayarak ligden düşmekten kurtulamamıştı. Yeni sezona yeni hedeflerle başlayan sarı lacivertlilerin tek hedefi yeniden Süper Lig’de mücadele etmek.

Taşhan “Üst sıralarda tamamlayacağız”
Yalova Başkanı Muharrem Taşhan, ellerindeki kadronun çok iyi olduğunu söyledi. Taşhan, ilk idmanda eksiklerin olduğunu ancak bu eksikliklerin günü birlik olduğunu ifade etti. Muharrem Taşhan son olarak, sezonun açılmasıyla birlikte uzun bir dönem geçireceklerini, bu uzun dönem sonrasında ligi üst sıralarda tamamlayacaklarının sözünü verdi.

Dağman “Çıkmak için elimizden geleni yapacağız”
Yalova teknik direktörü Derviş Dağman, Yalova’nın ligdeki iyi takımlardan biri olduğunu savundu. Tecrübeli hoca, daha önce de Yalova’yı çalıştırdığını ve kadroyu çok iyi bildiğini ifade etti. Transfer konusuna da değinen deneyimli hoca, takımın şu an için transfere ihtiyacı olmadığını, ancak ilerleyen günlerde eksik yerlere göre 1 ya da 2 yerli transfer yapabileceklerini söyledi. Derviş Dağman, “Yalova’yı hak ettiği yere tekrardan çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur