1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova ‘merhaba’ dedi
Yalova ‘merhaba’ dedi

Yalova ‘merhaba’ dedi

Batı ekibi Yalova yeni sezon çalışmalarına başladı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekiplerinden Yalova, yeni sezonu dün gerçekleştirdiği ilk idmanla birlikte açmış oldu. Sarı lacivertli takım, yeni sezonda ligde üst sıralara oynamak istiyor.

 

Kolcu: “Elde ettiğimiz başarıyı geliştirmek istiyoruz”

Teknik direktör Derviş Kolcu, geçen sezon genel anlamda iyi bir performans sergilediklerini, bu performansı geliştirerek bu sezonda da sergilemek istediklerini söyledi. 2017-18 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen genç teknik adam, kazasız belasız bir sezon yaşanmasını temenni etti.

 

Yalova, Ulaş Candanal ve Veli Avcı’yı kadrosuna kattı

Sarı lacivertli ekip, bir yandan saha içi çalışmalarına başlarken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdüyor. Yalova bonservisleri Gönyeli’de olan Ulaş Candanal’ı ve Veli Avcı’yı kadrosuna kattı. Birkaç isimle daha görüşmelerini sürdüren Bostancı ekibi, önümüzdeki günlerde transferi noktalamak istiyor.

 

Yabancı deneyecek

Süper Lig’in batı ekibi Yalova, saha içi çalışmalarına dünden itibaren yoğunlaştı. Sarı lacivertli ekip, yabancı oyuncu transferi konusunda da girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Yalova, önümüzdeki haftadan itibaren yabancı oyuncu adaya getirip, idmanlarına çıkaracak.

Öte yandan Yalova, dün gerçekleştirdiği ilk idmanda bir Brezilyalı oyuncu denedi. Paulo Nikson adında oyuncuyu deneyen Bostancı ekibi, kararını oyuncuyu denedikten sonra verecek. Brezilyalı oyuncunun, ön libero mevkisinde oynadığı öğrenildi.   

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur
Etiketler : ,