Yalova, Kolcu ile devam edecek

Yalova, Kolcu ile devam edecek

Yalova’nın teknik patronu Derviş Kolcu, takımında kalıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yalova’da teknik direktör Derviş Kolcu, yeni sezonda da takımın başında olacak. Genç teknik adam, YENİDÜZEN’e konuşarak gelecek sezonun planlarını aktardı. Kolcu, kısa süre sonra gerekli isimlerde transfer çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Kolcu: “Yönetimle görüştük, yeni sezon için anlaştık”

Yalova’nın başına geçtiğimiz sezonun başında geçen teknik direktör Derviş Kolcu, takımıyla birlikte Süper Lig’i 47 puan toplayarak 7’nci sırada bitirmiş, Koopbank Kıbrıs Kupası’nda ise finale çıkma başarısını göstermişti. Tamamlanan sezonun ardından Yalova yönetimiyle masaya oturan genç teknik adam, yönetimli yeni sezon için anlaştıklarını söyledi. Kolcu, gelecek sezon içerisinde de takımın başında olacak.

“İki değerli hocama da yürekten teşekkür ediyorum”

Derviş Kolcu’nun yardımcısı Kemal Yürekli ve sezonu Yalova’nın kaleci antrenörü olarak geçiren Zihni Yurttaş, bilindiği üzere geçtiğimiz gün Baf Ülkü Yurdu takımıyla masaya oturmuş ve yeni sezon için anlaşmaya varmıştı. Bu konu hakkında düşüncelerini aktaran Kolcu; “Bildiğiniz üzere Kemal hocamın teknik direktörlük lisansı var. O da yeni ufuklara açılmak istiyordu. Bu ayrılık olacaktı. Bu noktada artık yapacak bir şey yok, kendi ekibimi kurmanın zamanı geldi. İki hocamıza da ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

“Transfer konusunda çalışmalara başlayacağız”   

Yeni sezon için Yalova’yla masaya oturan ve yeni sezon için anlaşan teknik patron Derviş Kolcu, kısa bir süre sonra transfer çalışmalarının hız kazanacağını ifade etti. Erdinç Börekçi’nin GAÜ Çetinkaya’ya transfer olması, Aykut ve Neval’ın da takımlarında geri dönmesi sonucunda iskeletini oluşturan kadronun hemen hemen bozulduğunu aktaran Kolcu, yeni sezonda özellikle savunmanın göbeğine, sol tarafa ve orta sahaya ihtiyaç olacağını dile getirdi. Yabancılar konusunda da henüz bir karar üretmediklerine vurgu yapan genç teknik adam, oyuncuların şu anda ülkelerinde tatilde olduklarını, adaya geldiklierinde nihai kararı vereceklerini sözlerine ekledi.

   

Bu haber toplam 2240 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.