1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova, galibiyete odaklandı
Yalova, galibiyete odaklandı

Yalova, galibiyete odaklandı

Yalova, Binatlı maçını da kazanıp, kötü günleri geride bırakmak istiyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de bu sezon bir türlü çıkış yakalayamayan ve 9 hafta sonunda sadece 8 puanı bulunan Yalova, Binatlı maçında çıkış arıyor. Geçtiğimiz hafta Yeni Boğaziçi deplasmanında ligdeki ikinci galibiyetini alan Bostancı ekibi, Binatlı maçını da kazanıp moralini düzeltmek istiyor. Teknik direktör Derviş Kolcu, Binatlı maçında sadece galibiyeti düşündüklerini ifade etti.

Kolcu: “Çıkış yakalama peşindeyiz”

Yalova teknik patronu Derviş Kolcu, geçtiğimiz hafta güzel bir galibiyet aldıklarını hatırlatarak, alınan bu galibiyetin anlamlı hale gelebilmesi için Binatlı maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Hafta başından bu yana yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten genç teknik adam, geçtiğimiz haftalarda sakat veya cezalı oyuncularının da bu hafta aralarında olduğu bilgisini verdi.

“Maçın önemi çok büyük”

Derviş Kolcu, Pazar günü ligde Binatlı ile oynayacakları maçın önemine dikkat çekti. Kolcu; “Bu hafta oynayacağımız maç oldukça zorlu geçecek. Hem bölge takımı, hem de lider bir takımla oynuyoruz. Binatlı’nın bu sezon hedefleri gerçekten çok büyük. Rakibimiz, önemli takımlara karşı, önemli sonuçlar aldı. Bizim karşımızda kazanıp, liderliği sürdürmek istiyorlar. Biz de, çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Kötü bir süreçten geçmememize rağmen, kazanırsak moralimiz düzelecek. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Şimdi kendimize gelme zamanıdır, Tahsin Mertekçi’nin bize bıraktığı miras Yalova’dır…”

Derviş Kolcu; “Kötü bir süreçten geçiyoruz. Başkanımızı kaybettik, bu yüzden lige odaklanamadık. Lige odaklanamadığımız için de doğal olarak kötü sonuçlar beraberinde geldi. Yeni Boğaziçi maçında kâbustan uyandık. Şimdi kendimize gelme zamanıdır. Yalova, Tahsin Mertekçi’nin bizlere bıraktığı en büyük mirastır. Onun adına yakışır bir şekilde mücadelemizi vereceğiz. Netice itibariyle hayat devam ediyor” dedi.

Saha içerisinde yer alamayacak

Yalova’nın geçtiğimiz hafta oynadığı Yeni Boğaziçi karşılaşmasında hakem tarafından oyun alanının dışına gönderilen teknik direktör Derviş Kolcu, cezası nedeniyle Binatlı maçında saha içinde görev alamayacak.  Kolcu, maçı tribünden takip edecek.     

 

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur
Etiketler : ,