1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova büyük düşünüyor
Yalova büyük düşünüyor

Yalova büyük düşünüyor

Yalova hem ligde hem de kupada yoluna devam ediyor.

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz sezon, K-Pet Birinci Ligi’ne düşen ve bu sezon yeniden K-Pet Süper Lig’e dönmek isteyen Yalova hem ligde hem de kupada yoluna devam ediyor.

K-Pet Birinci Lig’de 38 puanla dördüncü sırada yer alan Yalova, geçtiğimiz gün Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda rakibi Yeni Boğaziçi’ni 4-3 yenerek, kupada yarı finale çıkınca, hedefini K-Pet Süper Lig’e yükselmek ve Pepsi Kıbrıs Kupası’nı kazanmak olarak değiştirdi.
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu,  hedeflerinin kupa ve Süper Lig olduğunu açıkladı.

Davutoğlu: “Kupayı istiyoruz”

Davutoğlu öncellikle Pepsi Kıbrıs Kupası’nda final oynamak istediklerini söyledi. Yalova’nın, 21 yıl önce 1993-94 seszonunda kupayı kazandığını anımsatan Davutoğlu, ellerine geçen yarı final şansını iyi kullanıp yıllar sonra kupayı müzelerine götürmek istediklerini belirtti.

Y.Boğaziçi ile oynadıkları çeyrek final maçı ile ilgili olarak da konuşan Davutoğlu, doksan dakika boyunca  üstünlüğün kendilerinde olduğunu ve skor olarak sürekli önde olduklarını ifade etti.  Davutoğlu, 89. dakikada skora 3-3’lük eşitlik gelmesine rağmen, beş dakika uzatmanın daha ilk dakikasında buldukları golle yarı finale çıktıklarını anımsattı.

“En kötü üçüncü takım olarak çıkmak istiyoruz”

Pepsi Kıbrıs Kupası’nda emin adımlarla finale doğru gittiklerini belirten Davutoğlu, yarı finale geldikten sonra her takım gibi final oynamak istediklerinin altını çizdi.

Bu arada, K-Pet Birinci Lig’de 38 puanla dördüncü sırada olduklarını ifade eden Davutoğlu, en kötü olasılıkla üçüncü takım olarak, yeniden Süper Lig’e dönmek istediklerini vurguladı.

Davutoğlu, ellerinde 20 kişilik güçlü bir kadro olduğunu ve her iki hedef doğrultusunda mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1200 defa okunmuştur