1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Yakaladığımız avantajı korumak istiyoruz”
“Yakaladığımız avantajı korumak istiyoruz”

“Yakaladığımız avantajı korumak istiyoruz”

Değirmenlik Teknik Direktörü Ahmet Zaifoğlu, ligin ilk devresinde yakaladıkları avantajı koruyarak, Süper Lig’e yükselmek istediklerini açıkladı.

A+A-

Necmi Belge

Birinci Lig ekiplerinden Değirmenlik, ligin ilk devresini lider Türk Ocağı’nın ardından ikinci sırada tamamlaması ile gözünü Süper Lig’e çevirdi.
Konu ile ilgili olarak YeniDüzen’e konuşan Değirmenlik Teknik Direktörü Ahmet Zaifoğlu, ligin ilk devresinde yakaladıkları avantajı koruyarak, Süper Lig’e yükselmek istediklerini açıkladı.

Bu bağlamda, takımı güçlendiremek istediklerini ve transferde üçü yerli ve ikisi Kıbrıslı Rum olmak üzere, beş transfer yapacaklarını ifade eden Zaifoğlu zaten sakatlığı nedeniyle yollarını ayırdıkları Dimtiri’nin yerine, Kıbrıslı Rum Mihail isimli hücuma dönük bir orta saha futbolcusunu transfer ettiklerini ve dört futbolcu daha transfer edeceklerini söyledi.

Yerli futbolcu olarak, Türkmenköy’den Hüseyin Keleş ile Göçmenköy’den Rifat’ı ve ismini vermek istemedikleri bir kaleci transfer edeceklerini belirten Ahmet Zaifoğlu ikinci devreye hızlı bir giriş yapamak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1041 defa okunmuştur