1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Ya açıkla, ya da istifa et"
Ya açıkla, ya da istifa et

"Ya açıkla, ya da istifa et"

KTÖS, Hasipoğlu'nu, bahsettiği eski bakanın kim olduğunu açıklamaya çağırdı.

A+A-


KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu’nun Tıp Bayramı törenindeki açıklamasıyla “adanın kuzeyinde Türkiye’nin kurdurduğu düzenin gerçeklerini bir kez daha itiraf ettiğini ve düzenin bekçilerinin en tipik gizli dayanışmasını ortaya koyduğunu” ileri sürerken Hasipoğlu'nu, bahsettiği eski bakanın kim olduğunu açıklamaya çağırdı.

Elcil, yazılı açıklamasında, "adanın kuzeyinin batakhaneye dönüştüğünü" iddia ederek, “Düzenin haklılığını ortaya koymak için hükümet ve muhalefetin el-ele vererek yanlışları örtbas etmeye çalışması alışılagelmiş bir oyundur. Çocuklar gibi ‘o da yaptıydı’ söylemi ile yanlışların içinden çıkılamaz” dedi.
KTÖS Genel Sekreteri Elcil, “Adamızın kuzeyini tam bir sömürgeye döndüren zihniyet işbirlikçilik yarışında birbirlerine rekabet eder durumdadır. Ülkede gece kulüplerinde, fuhuş yaptırıldığı ve devletin de bundan vergi aldığı bilinen bir gerçektir. Fuhuşun varlığının devlet eliyle teşvik edilmesini Türkiye’nin dini bütün AKP hükümetinin adanın kuzeyinde izlediği ikiyüzlü politikayı ortaya koymaktadır” iddialarına yer verdi.
Elcil, Sağlık Bakanı Hasipoğlu’nun sözleriyle "ülkede AKP hükümeti kontrolünde kadın ticareti yapıldığını, siyasi rejimin de bundan vergi alarak muhabbet tellallığınını resmen kabul ettiğini" öne sürerek, 21. yüzyılda bunların yaşanmasının "tam bir rezillik" olduğunu belirtti. Elcil açıklamasında Türkiye yetkililerini protesto ederek Hasipoğlu’ndan da açıklamasını dayandırdığı eski bakanın adını açıklamasını istedi. tak

Bu haber toplam 1449 defa okunmuştur
Etiketler :