1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Y.Boğaziçi’nin bileği bükülmüyor: 1-0
Y.Boğaziçi’nin bileği bükülmüyor: 1-0

Y.Boğaziçi’nin bileği bükülmüyor: 1-0

Y.Boğaziçi, galibiyete Abdullah Atma’nın kaydettiği golle ulaştı.

A+A-

 

K-Pet Süper Lig’in 6. haftasında ligin namağlup takımlarından Y.Boğaziçi, kendi sahasında Bostancı Bağcıl’ı ağırladı. Gol atmakta zorlanan ve beraberliklere abone olan evsahibi ekip, lige kötü bir başlangıç yapan ve toparlanma arzusuyla sahaya çıkan B.Bağcıl’ı 1-0 mağlup ederek hem 3 puanı hanesine yazdırdı hem de namağlup ünvanını korudu. Y.Boğaziçi, galibiyete Abdullah Atma’nın kaydettiği golle ulaştı. Bu sonucun ardından evsahibi takım 9 puana ulaşırken, sahadan puansız ayrılan B.Bağcıl, 2 puanda kaldı.

Önemli anlar
Karşılaşmanın ilk 20 dakikalık bölümünde net bir gol pozisyonu yaşanmazken, 21’inci  dakikada gelişen B.Bağcıl atağında sol kanattan çizgiye inen İsmail Soydan, topu uzak direğe ortaladı. Topu kontrol eden Ertaç Taşkıran, önce rakibinden sıyrıldı ardından yaptığı sert vuruş az farkla auta çıktı.
28’inci dakikada topu orta alanda kapan Y.Boğaziçi oyuncusu İbrahim Gökova, ara pasında topu Mehmet Çil ile buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu oyuncu kötü bir vuruşla topu kalecinin solundan dışarı gönderdi.
33’üncü dakikada Y.Boğaziçi’nin kazandığı köşe vuruşunu Mehmet Çağakan kullandı. Bu oyuncunun ceza yayı üzerine gönderdiği topu hiç bekletmeden kaleye vuran Abdullah Atma’nın şutu kalenin üzerinden az farkla auta gitti.
78’inci dakikada orta alanda topu rakibinden kapan Abdullah Atma, B.Bağcıl savunmasını az adamla yakaladı. İlk rakibinden sıyrılan bu oyuncu Savcho Petrov tarafından yere indirilince, orta hakem Savaş Tilki önce faulü verdi ardından Bulgar oyuncuyu ikinci sarı karttan kırmızı kartla  oyun dışına gönderdi.
85’ncı dakikada Türker Abdullahoğlu’nun düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu Abdullah Atma kullandı. Bu oyuncunun ceza alanı içine gönderdiği topa kafayla vuran Türker Abdullahoğlu’nun vuruşu kaleciden döndü. Geri dönen topu tamamlayan Mehmet Sakallı takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-0 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, maç evsahibi ekibin 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.

Fotoğraf: Süleyman Rebge

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur