1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Y. Boğaziçi umutlu
Y. Boğaziçi umutlu

Y. Boğaziçi umutlu

Lider Yenicami kendi sahasında Y.Boğaziçi’ni konuk edecek

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in yenilgisiz iki takımının mücadelesinde bu hafta lider Yenicami kendi sahasında Y.Boğaziçi’ni konuk edecek. Yakaladığı form grafiği ile dikkat çeken ve Y.Boğaziçi, zor geçecek Lefkoşa deplasmanından mağlup olmadan ayrılmak istiyor. Takım teknik direktörü Bülent Aytaç “Çok gol atan ve az gol yiyen iki takımın mücadelesi” olarak maçı nitelendirdi. Aytaç kendilerinden ekonomik ve kadro kalitesi bakımından üstün olan rakipleri karşısında yakaladıkları özgüvenle puan veya puanlar alabilecekleri düşüncesinde.

Aytaç: “Hazırlık döneminin getirisi”
Y.Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç camia, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak ligin 8 haftası geride kalırken namağlup bir şekilde 3’üncü sırada olmayı beklemediklerini ancak yönetimin kendilerine sunduğu imkanlar doğrultusunda iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, bunun getirisini aldıklarını belirtti. Aytaç “Başkanımız Kemal Köseoğlu ve yönetim kurulumuz, bize ve futbolculara sezon öncesi sağladığı 3 aylık hazırlık dönemi yakalanan başarıda etkili oldu diye düşünüyorum. İnşallah bu çıkışı muhafaza ederiz. Bundan sonraki maçlarda da aynı performans ve üstünlüğü yakalayıp daha iyi yerlerde oluruz” açıklamasını yaptı.

“Bağcıl, Lefke ve Doğan’a hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz”
Ligde bu hafta 8 maçını da kazanarak kayıpsız bir şekilde liderlik koltuğunda oturan Yenicami’ye konuk olacaklarını söyleyen Y.Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç “Gerek kadro gerekse ekonomik açıdan bizden üstün bir rakibe karşı oynayacağız. Ekonomik yönden belki de 4-5 kat farkımız var. Kadro açısından bakıldığında şu an bir milli takım oluşturulsa, bu takıma 7-8 tane oyuncu verebilecek bir kadroları var. Bağcıl, Lefke ve Doğan Türk Birliği’ne nasıl hazırlandıysak Yenicami’ye de yanı şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

“Çok atan ve az gol yiyen takımların müsabakası”
Üç haftada elde ettikleri galibiyetlerle özgüvenlerinin üst düzeyde olduğunu söyleyen Aytaç “Çıkışımızın semeresini Yenicami maçından alacağımız puan veya puanlarla alacağımızı ümit ederim. Takım savunmasını iyi yapıyoruz. Bu konuda çok çaba sarf ediyoruz ve benim oynamak istediğim şekilde oynayan bir takımımız var. Bu da bana keyif veriyor” dedi.
Ligin iki yenilgi yaşamayan takımının mücadelesinden güzel bir maç çıkacağı görüşünde olduğunu söyleyen Aytaç “Çok atan ve az gol yiyen takımların müsabakası. İzleyenlere güzel bir maç izleteceğiz diye düşünüyorum. Günün sonunda Y.Boğaziçi hak ettiği puan veya puanları alacaktır” diye konuştu.

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur