1. HABERLER

  2. SPOR

  3. X Body ve Brazilian Jiu Jitsu tanıtıldı
 X Body ve Brazilian Jiu Jitsu tanıtıldı

X Body ve Brazilian Jiu Jitsu tanıtıldı

YDÜ Sağlık ve Spor Merkezi’nden yeni uygulamalar

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Sağlık ve Spor Merkezi tarafından ülkemize getirtilen ve düzenli uygulandığı zaman insan vücut sağlığı için yarar sağlayan ‘X Body’ cihazı dün spor basınına tanıtıldı.
YDÜ Sağlık ve Spor Merkezi sorumlusu Deniz Erdağ tanıtılan X Body cihazı 20’şer dakikadan haftada iki kez uygulanması gerektiğini belirtirken “X Body cihazı düzenli yapılan egzersizler sonunda, selülit, obezite, kas gelişimi, fizik tedavi ve kardiyo yönlerinde insan vücuduna fayda sağlar” dedi.
Erdağ, X Body yapacak olan kişinin cihazın özel yeleğini giyerek, yeleğe uygulanacak olan düşük akım sayesinde yapılacak küçük egzersizlerle birlikte kaslara yapılacak titreşimler sayesinde sırt ve bel ağrılarına son verileceğinin de altını çizdi.

‘Brazilian Jiu Jitsu’ savunma sanatını Brooks tanıttı
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Sağlık ve Spor Merkezi tarafından savunma sanatını sevenler için uygulamaya koyduğu Judo ve Kickboks branşlarından üretilen Brazilian Jiu Jitsu, savunma sanatının ustası olan Evan Brooks ile birlikte tanıttı.
YDÜ Sağlık ve Spor Merkezi sorumlusu Deniz Erdağ, bire bir veya gruplar halinde yapılabilecek olan  Brazilian Jiu Jitsu savunma sanatı için seansların bugünden itibaren başladığını söyledi.

Bu haber toplam 1593 defa okunmuştur