1. HABERLER

  2. SPOR

  3. WFMC semineri düzenlendi
WFMC semineri düzenlendi

WFMC semineri düzenlendi

Alparslan Fight Club bir ilki başararak WFMC Dünya Savaş Sporları ve Dövüş Oyunları Konseyi’ne girdi.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Alparslan Fight Club bir ilki başararak WFMC Dünya Savaş Sporları ve Dövüş Oyunları Konseyi’ne girdi. Kulüp Başkanı Alparslan Ulak, ambargolardan dolayı KKTC federasyonlarının uluslararası federasyonlara üye olamadığına işaret ederek, bunu ilk kendilerinin başardığını kaydetti. WFMC KKTC Başkanlığına atanan Alparslan Ulak, tüm dünyada geçerliliği olan 1. WFMC KKTC MMA (Karma Savunma Sporları) seminerini de gerçekleştirmeyi başardı.
Toplamda 4 gün süren seminer ve kurslar sonunda 31 gelişim, 6 1. Kademe yardımcı antrenörlük ve 2 de 2. Kademe Antrenörlük sertifikaları başarılı olanlara verildi.

Ulak: “Dünya çapında tanınmak istiyoruz”
Alparslan Fight Club Başkanı Alparslan Ulak, seminer ve kurslarla ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının KKTC’nin tüm dünyada tanınmasını ve gençlerin dünya çapında tanınan sporcular olmasını sağlamak olduğunu belirtti. Sponsor sorunu yaşadıklarına buna rağmen tüm maddi giderlerini kendilerinin karşıladığına işaret eden Ulak, ekim ayı içerisinde WFMC Türkiye ile birlikte ortak bir seminer vermeyi planladıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur