1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vücutçular başarıyı Erdenay ile paylaştı
Vücutçular başarıyı Erdenay ile paylaştı

Vücutçular başarıyı Erdenay ile paylaştı

Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu ve beraberindeki heyeti kabulünde konuşan Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay, başarılı sporcuları tebrik ettiğini ve bu başarıların artarak devam etmesini istediklerini söyledi.

A+A-

 

Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay, Türkiye’de gerçekleştirilen Vücut Geliştirme ve Fitness şampiyonası ile Dünya Milli Takım Seçme şampiyonasında başarılı olan sporcuları kabul ederek başarılarından ötürü kutladı.
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu ve beraberindeki heyeti kabulünde konuşan Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay, başarılı sporcuları tebrik ettiğini ve bu başarıların artarak devam etmesini istediklerini söyledi.

Ülke sporunda son yıllarda gözle görülür bir yükselişin söz konusu olduğuna dikkat çeken Erdenay, eldeki imkanlar dahilinde başarılı sporculara katkıda bulunmaya devam edeceklerini yineledi. Erdenay kabulde başarılı sporcular Inna Özdemir, Burak Sağlam, Hasan Hakat, Songül Hoca ve Mehmet Kan’ı ayrı ayrı tebrik etti.

Bu haber toplam 1374 defa okunmuştur