1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Voleybolda Play-off başlıyor
Voleybolda Play-off başlıyor

Voleybolda Play-off başlıyor

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen voleybol liglerinde büyükler Play-off...

A+A-

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen voleybol liglerinde büyükler Play-off müsabakaları programı belli oldu. Kadınlarda lig klasmanını birinci sırada tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile dördüncü sırayı elde eden Yeni Erenköy eşleşti. Klasman ikincisi Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), üçüncü sırayı elde eden Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) ile karşı karşıya gelecek.

Erkeklerde klasman birincisi DAÜ ile dördüncü sırayı elde eden Vakıflar ile eşleşti. İkinci sırayı elde eden GMBÇS ise üçüncü sırayı elde eden Yeni Erenköy ile eşleşti.

Büyükler Play-off yarı final müsabakaları 3 Mart’ta başlayacak. Yarı Final müsabakalarına kadınlarda YDÜ ve DAÜ, erkeklerde ise DAÜ ve GMBÇS rakipleri karşısında seriye 1-0 üstünlükle başlayacak. Yarı final serisi kazanılmış 3 maç esasına göre oynanacak. Büyükler Play off yarı final serisi ilk maçların programı şöyle:

3 Mart Salı
Atatürk Spor Salonu: YDÜ – Y.Erenköy (19.00 Büyük Kadın)
L. Mustafa Paşa: DAÜ – GMBÇS (19.00 Büyük Kadın)
L. Mustafa Paşa: DAÜ – Vakıflar (20.00 Büyük Erkek)

4 Mart Çarşamba
Arena: GMBÇS – Y.Erenköy (19.00 Büyük Erkek)

Yıldızlarda şampiyon belli olabilir
Voleybol Federasyonu tarafından organize voleybol liglerinde Yıldızlar Ligi final serisi ikinci karşılaşmaları bu akşam Mağusa Arena’da oynanacak. Yeni Erenköy’de oynanan serinin ilk karşılaşmasında Yeni Erenköy rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni (DAÜ) 3-0’lık skorla mağlup ederek seride 1-0 üstünlük yakalamıştı. Yıldız kızlarda Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) rakibi DAÜ’yü 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda avantaj elde etmişti.
Yıldızlar final serisi ikinci karşılaşmaları bu akşam Mağusa Arena’da oynanacak. Gecenin ilk karşılaşmasında GMBÇS ile DAÜ kızları karşı karşıya gelecek. Müsabakadan GMBÇS galip ayrılması halinde 2014-2015 sezonu yıldız kızlar lig şampiyonluğunu elde edecek. Bu maçın arkasından yıldız erkekler de Y.Erenköy ile DAÜ karşılaşması oynanacak. Y.Erenköy galip gelmesi halinde şampiyonluğa ulaşacak.
Seride DAÜ  kazanması halinde şampiyonu belli edecek olan 3. karşılaşmalar oynanacak. Şampiyonların belli olması halinde düzenlenecek törenle takımlara ödülleri takdim edilecek.

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur