1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Viyana’da derece arayacaklar
Viyana’da derece arayacaklar

Viyana’da derece arayacaklar

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Karması, Avusturya’nın Viyana kentinde bugün başlayacak Uluslararası Açık Darts Turnuvası’na katılmak üzere dün bu ülkeye gitti.

A+A-

Uluslararası Darts Federasyonu tarafından düzenlenen ve Hotel Viyana South’ta gerçekleştirilecek şampiyona bugün ısınma turlarıyla başlayacak.

28 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan şampiyonada ülkemizi 13 kişilik Darts Federasyonu Karmasının yanı sıra, kendi imkanlarıyla katılacak sporcular temsil edecek.
Darts kafilesine Deniz Plaza Spor Kulübü Başkanı Turgay Deniz’den sürpriz yapıldı. Deniz, tüm kafileye kıyafet sponsoru oldu. Ayrıca, kafile ile birlikte Viyana’ya gitti.
Federasyon Başkanı Gürtap Davutoğlu, Turgayt Deniz’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve kafile ile birlikte gelmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.   

Kafile
Darts Federasyonu Asbaşkanı Tansu Tilki’nin kafile başkanlığını yapacağı kafile şöyle: Cemal Gingi, Uğur Barani, Elmas Çocuk, Erkan Canbolat, Tanser Tilki, Mustafa Behlül, Salim Özeren, Faik Amcaoğlu, Emir Kasapoğlu ve Samiran Çoban sporcu, Avşın Kanatlı antrenör, Kamil Kolcu ise basın olarak yer alıyor.  Darts Federasyonu kafilesi 29 Haziran Pazartesi günü yurda dönecek.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur