1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve şampiyon Gönyeli: 7-2
Ve şampiyon Gönyeli: 7-2

Ve şampiyon Gönyeli: 7-2

K-Pet Birinci Lig’in 24’üncü haftasında lig lideri Gönyeli, Değirmenlik’i yenerek 2013-14 futbol sezonu şampiyonu oldu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞÇI
K-Pet Birinci Lig’in 24’üncü haftasında lig lideri Gönyeli, Değirmenlik’i yenerek 2013-14 futbol sezonu şampiyonu oldu. Ligin 21’inci haftasında Baf Ülkü Yurdu’nu yenerek K-Pet Süper Lig’e çıkmayı garantileyen kırmızı beyazlılar iki hafta aradan sonra galip gelmeyi başararak şampiyonluk kupasını müzesine getirdi.
Gönyeli’de hafta içinde kadro dışı bırakılan ancak teknin heyetin talebi ile yeniden kadroya dahil edilen Hüseyin Küsbeci, Coşkun Ulusoy ve Erdoğan Murat farkı kazanılan maçta etkili isimler oldu. Hüseyin Küsbeci’nin 4 gol kaydettiği maçta Coşkun Ulusoy 1 gol 1 asist ve Erdoğan da 1 asistle galibiyete katkı koyması dikkat çekti.

Önemli pozisyonlar
7’inci dakika, gelişen Değirmenlik atağında Yusuf Palaz sol tarafta topu kaptırdı, topu alan Sercan Çoban kaleci Kemal’ın uzanamayacağı köşeye vurarak Değirmenlik’i 1-0 öne geçirdi. 40’ıncı dakika, frikikte sol taraftan ortayı yapan Ekrem, arka direkte Yusuf Palaz’ı topla buluşturdu. Palaz kaleyi görerek vuruşunu yaptı ve skor 1-1’e geldi.
45+3’üncü dakika, ceza sahasına gelen topu Tufan indirdi, boşta kalan Hüseyin Küsbeci Gönyeli’yi öne geçiren golü attı: 2-1
60’ıncı dakika, ceza sahası dışında topala buluşan Hüseyin Küsbeci vuruşunu yaparak skoru 3-1’e getirdi.
70’inci dakika, Coşkun sol taraftan yerden ortasını yaptı, boş pozisyonda kalan Hüseyin Küsbeci, Gönyeli’nin 4. Golünü attı.
80’inci dakika, oyuna yeni dahil olan Erdoğan pasını verdi, Hüseyin Küsbeci vuruşunu yaptı. Kendisinin 3’üncü, Gönyeli’nin ise 5’inci Golünü kaydetti: 5-1
88’inci dakika, ceza sahası çizgisinden topla buluşan kaptan Coşkun, kaleciyi önde görerek vurdu: 6-1
90’ıncı dakika, Gönyeli korner kullandı, oyuna yeni giren Ahmet Can kafayı vurarak maçın son golünü kaydetti: 7-1

Özlüses: “Herkesi kutluyorum”
Orta sahanın sağında forma giyen Ahmet Özlüses, sezon başından bu yana şampiyonluğu çok istediklerini, bu şampiyonluğu daha önce hak ettiklerini söyledi. Genç oyuncu, ligin ilk yarısında oynadıkları maçı hatırlatarak ilk mağlubiyetlerini Değirmenlik’ten aldıklarını ve bugünkü maçın önemli olduğuna dikkat çekti. Özlüses, şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik etti.

Palaz: “Şampiyonluğumuz hayırlı olsun”
Gönyeli’nin tecrübeli oyuncusu Yusuf Palaz ise, gelen şampiyonluğu 2 hafta öncesinden garantilemek istediklerini ve sonuna kadar hak ettiklerini ifade etti. Değirmenlik takımıyla bu sezon iki maçta karşılaştıklarını ve ikisinde de kaybettiklerine dikkat çeken Palaz, bu maçın onlar için daha da önem kazandığını söyledi.

Bu haber toplam 2237 defa okunmuştur
Etiketler : ,