1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Varşova’yı salladılar
Varşova’yı salladılar

Varşova’yı salladılar

Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Varşova’da düzenlenen NAC Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası’na katıldı

A+A-

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu oluşturduğu milli takım ile Polonya’nın Varşova şehrinde 30-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen NAC Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası’na katıldı. Dünyanın birçok ülkesinden sporcuların yer aldığı şampiyonada podyuma çıkan ülkemiz sporcularına Federasyon Başkanı Taner Tüm, Federasyon Asbaşkanı ve Uluslararası Hakem Ali Dahlameroğlu ile Milli Takım Antrenörü Hüseyin Çokbilen eşlik etti.

Çavuşgil’den dünya beşinciliği
Yarışmalar sonucunda Vücut Geliştirme Açık Siklet Men IV kategorisinde Yakup Çavuşgil dünya beşincisi olma başarısı gösterdi. Klasik Vücut Geliştirme Atletik II kategorisinde Serden Akşar, Klasik Vücut Geliştirme Atletik I kategorisinde Erol Uçaner ile Mustafa Behlül yer aldılar.
Yarışmaların yanı sıra KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federayonu Asbaşkanı Ali Dahlameroğlu, tüm ülkelerin oyu ile Asya Bölgesi Asbaşkanlık görevine seçildi.

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur