1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Varsa yoksa galibiyet
Varsa yoksa galibiyet

Varsa yoksa galibiyet

K-Pet Süper Lig’de 3.hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak zorlu maçlarla başlıyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 3.hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalarla başlıyor. Takımların kadrolarını şekillendirmeye başladığı haftalarda kıran kırana karşılaşmalar nefes kesecek. 3. haftada lider Lefke zorlu Cihangir deplasmanına konuk olurken, liderle aynı puana sahip Yenicami de ezeli rakibi Çetinkaya ile derbi maçına çıkacak. Küçük Kaymaklı ise zorlu Mormenekşe deplasmanında puan kovalayacak.

Ligde bugün; Lapta – Yeniboğaziçi, Çetinkaya – Yenicami ve Serdarlı – Gençler Birliği karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Cihangir – Lefke, Bostancı Bağcıl – Doğan Türk Birliği, Mormenekşe – Küçük Kaymaklı ve Gönyeli – Mağusa Türk Gücü takımları karşı karşıya gelecek.

Hedef daha yukarılar: Lapta - Yeniboğaziçi
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Lapta ile Yeniboğaziçi karşı karşıya gelecek. Geçen hafta zorlu Gençler Birliği deplasmanından 1 puanla dönen ve karşılaşmayı 0-0 tamamlayan Lapta kendi evinde olası rakibi Yeniboğaziçi’ni evine puansız göndermek istiyor. Geçen hafta Gönyeli ile 0-0 berabere kalarak ligdeki ikinci puanını alan Yeniboğaziçi de karşılaşmayı kazanıp rakibinin üzerinde avantaj peşinde. Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Osman Özpaşa yönetecek.

Yılların derbisi: Çetinkaya - Yenicami
Ligde bugün oynanacak dev maçta ezeli rakipler Çetinkaya ile Yenicami karşılaşacak. Geçen hafta Doğan Türk Birliği deplasmanından eli boş dönen ve 2-1 yenilen Çetinkaya, son şampiyonu mağlup edip sürpriz yapma peşinde. Geçen hafta kendi evinde Serdarlı karşısında rahat bir oyun çıkaran ve maçı 2-0 kazanan Yenicami de Çetinkaya’yı mağlup edip yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan dev maçta Mehmet Malek düdük çalacak.

Ligin denk güçleri: Serdarlı – G.Birliği
K-Pet Süper Lig’de günün en önemli karşılaşmalarından biri Serdarlı ile Gençler Birliği arasında. Geçen hafta son şampiyon Yenicami’ye 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan Serdarlı, olası rakibi Gençler Birliği’ni mağlup edip ilk galibiyet peşinde. Geçen hafta kendi evinde Lapta ile 0-0 berabere kalarak yara alan Gençler Birliği de zorlu deplasmandan puan veya puanlar çıkarmak istiyor. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’ndaki kritik karşılaşmada Savaş Tilki görev yapacak.

Cihangir yuvayı açıyor: Cihangir - Lefke
Ligde yarın oynanacak haftanın önemli karşılaşmasında Cihangir ile Lefke karşılaşacak. Geçen hafta Küçük Kaymaklı deplasmanında puanı son anda kaçıran Cihangir, lider durumdaki rakibini mağlup edip kendi evinde oynayacağı maçta taraftarını mutlu etmek istiyor. Geçen hafta ligin güçlü ekibi Bostancı Bağcıl’ı mağlup ederek 2’de 2 yapan Lefke de bu maçı kazanıp şampiyonluk yolunda yara almamak istiyor. Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmanın hakemi Serhan Şimşek.

Zorlu 90 dakika: B.Bağcıl – Doğan TB
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli karşılaşmada Bostancı Bağcıl ile Doğan Türk Birliği karşılaşacak. Geçen hafta Lefke karşısında 3-2 mağlup olarak ligde henüz galibiyet alamayan Bağcıl, bu maçı kazanıp ilk galibiyetini almak istiyor. Geçen hafta Çetinkaya karşısında karşılaşmayı galip kapatan Doğan Türk Birliği de zorlu deplasmandan puan veya puanlar alarak evine dönme peşinde. Bostancı Yakup Özorun Stadı’ndaki karşılaşmada Fehim Dayı düdük çalacak.

Deplasmanın alası: Mormenekşe – K.Kaymaklı
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Mormenekşe ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü’nü deplasmanda mağlup ederek rüştünü ispatlayan Mormenekşe, şampiyonluk mücadelesi veren rakibini mağlup etmek istiyor. Geçen hafta Cihangir karşısında son dakikada galibiyet alan ve maçı 2-1 kazanan Küçük Kaymaklı ise zorlu deplasmandan 3 puan çıkarma hedefinde. Cemal Balses Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakemliğini Kerem Eran yapacak.

Tepe’de puan avı: Gönyeli – Mağusa TG
Ligde yarın oynanacak en önemli karşılaşmalardan biri Gönyeli ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak. Geçen hafta Yeniboğaziçi ile 0-0 berabere kalarak ilk puanını alan Gönyeli kendi evindeki karşılaşmadan mutlak galibiyet çıkarma peşinde. Geçen hafta kendi evinde beklemediği bir yenilgi alan ve son dakikada yediği golle Mormenekşe’ye yenilen Mağusa Türk Gücü de zorlu deplasmanda galip gelmek istiyor. Gönyeli Stadı’ndaki maçta Hakan Muhtaroğlu görev alacak.

Bu haber toplam 1146 defa okunmuştur