1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Uzun yıllar Ortaköy forması giymek istiyorum”
“Uzun yıllar Ortaköy forması giymek istiyorum”

“Uzun yıllar Ortaköy forması giymek istiyorum”

K-Pet İkinci lig ekibi Ortaköy’ün kalecisi Nahit Kamer, futbola başladığı dönemden günümüze kadar anılarını ve bundan sonraki kariyerindeki hedeflerini Yenidüzen Spor Servisi’yle paylaştı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci lig ekibi Ortaköy’ün kalecisi Nahit Kamer, futbola başladığı dönemden günümüze kadar anılarını ve bundan sonraki kariyerindeki hedeflerini Yenidüzen Spor Servisi’yle paylaştı. Kamer mevcut kulübü Ortaköy ile yaşadığı şampiyonluğu unutamadığı anısı olarak belirtiyor.

Futbola ne zaman başladınız?
Futbola 13 yaşındayken Serhatköy Spor Kulübü’nde başladım. Yaşımın küçük olması sebebiyle o dönem babamın imzasıyla oynama fırsatı bulmuştum. 2005-06 sezonunda Akçay genç takımına transfer olarak çıtamı yükselttim.

Akçay A Takımı’na ne zaman yükseldiniz?
Akçay’ın A Takımı’na 2007-08 yılında yükseldim. İlk oynadığım maç, Yalova maçıydı. O maçta, büyük bir talihsizlik yaşayarak son dakikalarda gol yemiştik.

Gaziveren’e ne zaman transfer oldunuz?
2010-11 sezonunda takımım Akçay’a para kazandırmak için Gaziveren’e transfer oldum. Gaziveren’de ilk çıktığım resmi maç Doğancı karşılaşmasıydı. O karşılaşma 2-2 sona ermişti.

Ortaköy’de yaşadığınız şampiyonluktan biraz anlatır mısınız?
Kariyerim boyunca 2 şampiyonluk yaşadım. Ama Ortaköy’de yaşadığım şampiyonluk benim için çok anlamlıydı. Şampiyon olduğumuz 2012-13 sezonunda kaleyi hep ben korudum. O sezon, ilk 4 hafta boyunca hiç gol yememiştik. Kupayı kaldırdığınız zaman tüm sezonun yorgunluğu o anda unutulup gider.

Hatalı yediğiniz gol hiç oldu mu?
2009-10 sezonunda Akçay’da forma giyerken Hamitköy deplasmanında yediğim 2. gol içler acısıydı. Karşılaşma sürerken arkamda seyirciler birbirleriyle kavga etmeye başlamıştı. O anda ister istemez tüm dikkatim dağılmıştı. Çünkü seyircilerle benim aramda çok az mesafe vardı. O karşılaşmadan, 2-2 beraberlikle ayrılmıştık.

Bundan sonraki dönemde hedefleriniz nelerdir?
Öncelikle uzun yıllar Ortaköy’de kalmak ve sayısız başarılara imza etmek isterim. Şu an için öncelikli hedefim bu yöndedir. Bazı teklifler aldım ancak takımımda mutluyum.

Bugüne kadar sizi çalıştıran teknik direktörlerin içerisinde hangisiyle uyum içinde oldunuz?
Bugüne kadar birçok teknik direktörle çalıştım. Hiçbir teknik direktörle herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak, 3 kişiyi unutamadım. Akçay’da Derviş Dağman, Gaziveren’de Mehmet Ok ve Ortaköy’de Halil Çimendağ.

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur