1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucuyla geldiler, yakayı ele verdiler
Uyuşturucuyla geldiler, yakayı ele verdiler

Uyuşturucuyla geldiler, yakayı ele verdiler

Ercan Havalimanı’ndan önceki gece Kıbrıs’ın kuzeyine giriş yapacağı sırada tasarrufundaki uyuşturucu madde ile yakalanan 32 yaşındaki Y.E.T ve 41 yaşındaki C.A, üç gün süreyle tutuklandı

A+A-

Fehime ALASYA

Ercan Havalimanı’ndan önceki gece Kıbrıs’ın kuzeyine giriş yapacağı sırada tasarrufundaki uyuşturucu madde ile yakalanan 32 yaşındaki Y.E.T ve 41 yaşındaki C.A, üçer gün süreyle tutuklandı.

Söz konusu zanlılar Y.E.T ve C.A, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı. Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Çiğdem Güzeler huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına Savcı Meryem Musuroğlu Polis Çavuşu Mehmet Bayram’ı mahkemeye tanık olarak dinletti.

Polis Çavuşu Bayram, mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktardı.

Kanunsuz uyuşturucu madde (hintkeneviri) ithal ve tasarruf…

Bayram, kanunsuz uyuşturucu madde (hintkeneviri) ithal ve tasarrufundan tutuklanan zanlı Y.E.T’nin, gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini dile getirdi.

Narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu zanlıların üzerinde ve eşyalarında arama yapıldığını anlatan Bayram, yapılan aramada  C.A’nın tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet kırıcı Y.E.T’nin tasarrufunda ise yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını ifade etti.

3 gün tutuklu kalacaklar

Bayram, zanlıların serbest kalması durumunda, soruşturmaya etki edebileceklerine dikkat çekerek üç gün süreyle tutukluluk talep etti.

Mahkeme, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur
Etiketler : ,