1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucudan tutuklandı
Uyuşturucudan tutuklandı

Uyuşturucudan tutuklandı

Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde  dün öğle saatlerinde polis tarafından şüpheli görülen  M.İ.B.(E-24)’nin üzerinde yapılan arama yapıldı.

A+A-

Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde  dün öğle saatlerinde polis tarafından şüpheli görülen  M.İ.B.(E-24)’nin üzerinde yapılan aramada  yaklaşık 1 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs ve adı edilenin yanında bulunan M.F.Ö.(E-22) tutuklandı.

Yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olduğu görülen M.F.D.(E-25)’nin üzerinde, aracında ve Girne’deki ikametgahında yapılan aramada; yaklaşık 0.5 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütünle karışık “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan iki adet Parlıament marka sigara ve bir adet hassas terazi,  B.Ç.(E-27)’nin Gazimağusa’daki ikametgahında yapılan aramada ise yaklaşık 120 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 2 gram ağırlığında tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içelerinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 7 adet sarma sigara izmariti ile üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi ve 500 TL nakit para bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan A.B. (E-32) tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.       

Bu haber toplam 2703 defa okunmuştur