1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucudan 5 kişi tutuklandı
Uyuşturucudan 5 kişi tutuklandı

Uyuşturucudan 5 kişi tutuklandı

Uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen 5 kişi tutuklandı.

A+A-

Polis Basın Bülteni’ne göre dün 15.30 sırlarında, Ercan Devlet Havaalanı’ndan  KKTC’ye giriş yapan D.G.K. (K-24) üzerinde narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu arama yapıldı. Aramada yaklaşık iki gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. D.G.K. tutuklandı.
Öte yandan yine dün Korkuteli’nde polis tarafından yapılan operasyon sonucu GJ 760 plakalı araç içerisinde yapılan aramada; yaklaşık 15 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid”  türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık yarım sigara bulundu.
Araç sürücüsü Ö.A. (E-51) ve araçta yolcu olarak bulunan F.R. (E-43) tutuklandı.
Akabinde Ö.A’nin Akçay’da bulunan ikametgâhında polis tarafından yapılan aramada, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan boş paket bulunarak emare olarak alındı. Mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan A.T. (E-34) tutuklandı.
Yine mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan O.K. (E-28)’nin Gazimağusa’daki ikametgahında yapılan aramada ise üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulunarak emare olarak alındı ve O.K. tutuklandı.

TAK

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur