1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucudan 2 tutuklama
Uyuşturucudan 2 tutuklama

Uyuşturucudan 2 tutuklama

Mağusa’da dün gece yapılan huzur operasyonu esnasında, uyuşturucudan dolayı 2 kişi tutuklandı.

A+A-

Mağusa’da dün gece yapılan huzur operasyonu esnasında, uyuşturucudan dolayı 2 kişi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, 15 Ağustos Bulvarı üzerinde kontrol amaçlı durdurulan Z.B.’nin (E-28) kullanımında bulunan araçta ve araçta yolcu olarak bulunan A.A.’nın (E-28) üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

21:00-01.00 saatleri arasında Gazimağusa Polis Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, bet ofisleri, kahvehaneler, işçi yatı evleri, pansiyonlar kontrol edildi.

Yapılan kontroller ve trafik denetimlerinde, KKTC’de izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 4 kişi, tasarruflarında uyuşturucu bulunan 2 kişi ile kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 17 kişi tespit edildi ve haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 650 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 166 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan dolayı 7 araç trafikten men edildi.

Dün gece Güzelyurt’ta da operasyon yapıldı. Bu çerçevede, bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edildi. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 585 araç kontrol edilirken suç işlediği tespit edilen 62 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 7 araç trafikten men edildi.

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET

Bu arada, dün, Ercan Havaalanında, A.O. (E-50), tasarrufunda 10.000 Euro muadili döviz veya Türk Lirasından fazla para olan 18.000 ABD Doları nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden KKTC’den çıkış yapacağı sırada tespit edildi ve hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur