1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucu zanlılarının tutukluluk süreleri uzatıldı…
Uyuşturucu zanlılarının tutukluluk süreleri uzatıldı…

Uyuşturucu zanlılarının tutukluluk süreleri uzatıldı…

Mağusa’da 137 gr Bonzai ve 56 adet Extacy hap ile yakalanan zanlı E.K ile ve E.A  dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Mağusa’da 137 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 56 adet Extacy türü uyuşturucu olduğuna inanılan hap ile yakalanan zanlı E.K ve E.A hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarıyla ilgili olarak dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlıların tutukluluk süresi 4’er gün daha uzatıldı.

1 kişi aranıyor…

Meselenin tahkikat memuru, 10 Ocak 2019 tarihinde alınan bir bilgide zanlı E.K’nin tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi.

Ayni gün zanlı Karakaya’nın kalmakta olduğu eve gidildiğini ifade eden tahkikat memuru, konu evde zanlıların tespit edilerek alıkonulduğunu belirtti.

Evde yapılan aramada yatak odasında üzerinde Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet hassas terazi bulunduğunu belirten tahkikat memuru, evin tavan arasında plastik kavanoz içerisinde 12 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yine ayni kavanoz içerisinde 56 adet Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan haplar bulunduğunu açıkladı. Tahkikat memuru, devam eden aramada dam üzerinde ise 125 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ifade eden tahkikat memuru, mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 1 kişinin daha arandığını açıkladı. Tahkikat memuru, yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlıların 4’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4’er gün daha tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 4’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2686 defa okunmuştur
Etiketler : ,