1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucu tesiri altında kaza yaptı
Uyuşturucu tesiri altında kaza yaptı

Uyuşturucu tesiri altında kaza yaptı

Haspolat’ta dün meydana gelen trafik kazasında üzerinde ve aracında yapılan aramada sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde bulunan A.G. tutuklanarak bu sabah mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Haspolat’ta dün meydana gelen trafik kazasında üzerinde ve aracında yapılan aramada sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde bulunan 25 yaşındaki A.G. tutuklanarak bu sabah mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kağan Kurtbir olayla ilgili bulguları aktardı. Kurtbir huzurda bulunan zanlının 4 Mayıs tarihinde 15.00 raddelerinde kullanımında bulunan araç ile hasarla sonuçlanan bir trafik kazası yaptığını söyledi. Polis zanlının olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yarı baygın şekilde bulunması üzerine aracında ve üzerinde yapılan aramada yaklaşık yarım gram ağırlığında madde bulunarak emre alındığını ve olayın Narkotik polisine bildirilerek zanlının tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis memuru Kağan Kurtbir tutuklanan zanlının gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiğini ancak alınan ifadesinin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek soruşturma maksatlı ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Hale Dağlı zanlının soruşturma maksatlı ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 1604 defa okunmuştur