1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Uyuşturucu suç mu, bilmiyordum”
“Uyuşturucu suç mu, bilmiyordum”

“Uyuşturucu suç mu, bilmiyordum”

Sarayönü’nde dans etti, 1 gün sonra uyuşturucudan yakalandı

A+A-

Kaldığı pansiyonda valizinin içerisinde 9 adet uyuşturucu madde içerikli hap, yaklaşık 6 gram hint keneviri, 2 gram ise sentetik cannabinoid türü uyuşturucu tasarruf etmek suçlamasıyla ilgili olarak zanlı Metin Öz dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda Zanlı Metin Öz uyuşturucu madde tasarruf ettiği iddiası ile 15 Ağustos Perşembe günü tutuklanıp dün yargıç huzuruna çıkarıldı.
Yargıç Hale Ahmetraşit, huzurunda görülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Aliye Özçınar mahkemede hazır bulunurken zanlı duruşma için avukat talep etmedi. Savcı, olayla ilgili olarak meselenin tahkikat memuru Polis Murat Özkırdar mahkemeye tanık olarak dinletti. Özkırdar, mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili olguları aktardı.

Valizindeki giysilerinin arasına sakladı
Polis Memuru Özkırdar, Lefkoşa 15 Ağustos 2013 tarihinde Polis Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekiplerince Zanlı Öz’ün kaldığı pansiyon odasına düzenlenen operasyonda tutuklandığını aktardı. Yapılan operasyonda Zanlıya ait valiz içerisinde giysilerinin arasına saklı olarak 9 adet uyuşturucu madde içerikli hap, her biri yaklaşık 2 gram olarak toplam 6 gram küçük poşetlerde hint keneviri, 2 gram ise sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyleyen Özkırdar, uyuşturucu maddelerin emare olarak zapt edilip, zanlının tutuklandığını belirtti.

“Dansçıyım… Gittiğim her ülkeye götürüyorum”
Meseleyle ilgili olarak zanlı savunmasında, bulundurduğu uyuşturucu maddelerini bulundurma ve kullanmanın suç olduğunu bilmediğini, gittiği her ülkeye götürdüğünü, kendisinin dansçı olduğunu ve kendisinin konusu geçen maddeleri satmak için değil sadece içmek için kullandığını iddia etti.

Hasan SADIKOĞLU’nun haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 2941 defa okunmuştur
Etiketler : ,