1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı...
Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı...

Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı...

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Mağusa’da düzenledikleri operasyonda Hintkeneviri, Sentetik Cannabionoid ve Extacy türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi...

A+A-

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri önceki gün düzenledikleri operasyonda Hintkeneviri, Sentetik Cannabionoid ve Extacy türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi. Mesele ile ilgili olarak 2’si kadın 3 kişi tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı R.S.E, M.J.A.O ve I.A.B aleyhine 1’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Satışa hazır şekilde bulundu...

Meselenin tahkikat memuru Mahir Türe, 15 Kasım tarihinde alınan bir bilgide zanlı R.S.E’nin evinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün zanlı R.S.E’nin evine gidildiğini belirten Türe, zanlı R.S.E’nin evinin önünde tespit edildiğini ve direnen zanlının makul güç kullanılarak alıkonulduğunu açıkladı. Türe, akabinde zanlı R.S.E’nin evine girildiğini söyleyerek, zanlı R.S.E’nin yatak odasında zanlı M.J.A.O yatırken tespit edildiğini belirtti. Evde yapılan aramada zanlı R.S.E’nin yatak odasında satışa hazır vaziyette 12 adet kağıt parçasına sarılı toplam 5 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yarım gram Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 1adet Extacy olduğuna inanılan hap bulunduğunu belirten Türe, evin diğer yatak odasında ise içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet sarma, sigara mutfakta ise uyuşturucu tartımında kullanıldığına inanılan hassas terazinin bulunduğunu açıkladı. Türe, zanlı R.S.E’den yapılan soruşturmada konu uyuşturucu maddelerin kendisi ile birlikte kalan zanlı I.A.B ait olduğunun öğrenildiğini belirterek, zanlı I.A.B da tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Türe, her 3 zanlının da tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacaklar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı R.S.E, M.J.A.O ve I.A.B tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 1949 defa okunmuştur
Etiketler : ,