1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. UYUŞTURUCU OPERASYONU
UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ülke genelinde tek operasyonda ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olarak kayıtlara geçerken, olayla ilgili biri polis 5 zanlı tutuklandı.

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Mağusa’da gerçekleştirilen bir operasyonla, 3,8 kilogram bonzai (sentetik cannabinoid) türü uyuşturucu ele geçirdi. Bu miktar, ülke genelinde tek operasyonda ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olarak kayıtlara geçerken, olayla ilgili biri polis 5 zanlı tutuklandı.

Ele geçirilen uyuşturucu madde Mağusa Polis Müdürlüğü’nde basına gösterildi.

Mağusa Polis Müdürlüğü’nde alınan bilgiye göre, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı olarak Mağusa’da görev yapan ekip, 13 Ocak Salı günü  Koca Reis karavan bölgesinde ormanlık arazide sırt çantası içinde 4 kilograma yakın uyuşturucu madde tespit etti. Pusuya yatan ekip, bir gün sonra çantayı almaya gelen   M.Y. ile G. T’yi tutukladı.

M.Y. soruşturma sırasında,  çantayı Salamis’te deniz kenarında  İ.T’nin  bularak kendine gösterdiğini ve daha sonra Kocareis karavan bölgesinde A.T. ve A.Ö. ile buluştuklarını, çantayı polise teslim etmek için almaya geldiklerini savundu.

Mahkemeye çıkarılan 5 zanlı için birer gün tutukluluk kararı alındı. Zanlılar yarın yeniden mahkemeye çıkarılacak.

(tak) 

Bu haber toplam 1905 defa okunmuştur