1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyusturucu maddeyle yakalanan iki kişi tutuklandı
Uyusturucu maddeyle yakalanan iki kişi tutuklandı

Uyusturucu maddeyle yakalanan iki kişi tutuklandı

Girne ve Mağusa’da araçlarında uyuşturucu madde bulunan iki kişi tutuklandı.

A+A-

Girne ve Mağusa’da araçlarında uyuşturucu madde bulunan iki kişi tutuklandı. Polis’ten yapılan açıklamaya göre, A.G(E-38) dün saat 09:00 sıralarında Girne-Alsancak çevre yolunda aracında rahatsızlanması üzerine çağrılan ambulans geldiğinde içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sigarayı yere attı. 

Ardından A.G’nin arabasında yapılan aramada yaklaşık 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Mağusa’da, dün 09:00 sıralarında ise G.D.(E-22)’nin kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan 2 adet ucu yanık sarma sigara ve içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan 2 adet sigara izmariti bulundu. Söz konusu kişiler tutuklanırken olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.
 


2 KİŞİ EVLERİNİN BAHÇESİNDE YARALANDI…

Alayköy’de dün saat 19:00 sıralarında, Salih Hacımevlüt (E-57), evinin bahçesinde bulunan inşaatta yürürken aniden rahatsızlanarak düştü ve başını çarptı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde kafatasında kırık ve kanama tespit edilen Hacımevlüt yoğun bakım serisinde kontrol altına alındı.

Mehmet Emin Karagil (E-65) de dengesini kaybederek Kurtuluş’ta evinin yanında bulunan 4 metre derinliğindeki beton havuzun içerisine düşerek yaralandı.

Karagil, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde omuriliğinde ve kaburgalarında kırık teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek beyin cerrahisi servisinde müşahede altına alındı.
Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur