1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucu ithal ederken yakalandı iddiası
Uyuşturucu ithal ederken yakalandı iddiası

Uyuşturucu ithal ederken yakalandı iddiası

Beyarmudu Barikatı’ndan KKTC’ye 6 gr ağırlığında uyuşturucu madde ithal ettiği iddia edilen isminin baş harfleri D.S, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından tutuklandı.

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Beyarmudu Barikatı’ndan KKTC’ye 6 gr ağırlığında uyuşturucu madde ithal ettiği iddia edilen isminin baş harfleri D.S, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı D.S, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Arabasında 6 gr uyuşturucu bulundu...
Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 22 Ağustos tarihinde alınan bir bilgide zanlı D.S.’nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne geçerek KKTC’ye uyuşturucu madde getireceğinin öğrenildiğini belirtti. Ayni gün zanlı D.S.’nin Beyarmudu Barikatı’ndan KKTC’ye geçerken JU 619 plakalı aracı ile tespit edildiğini belirten Kavaz, arabada yapılan aramada 6 gr uyuşturucu madde ile evinde yapılan aramada üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı D.S.’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur