1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucu haplarla yakalandı, evinde de uyuşturucu çıktı, tutuksuz!
Uyuşturucu haplarla yakalandı, evinde de uyuşturucu çıktı, tutuksuz!

Uyuşturucu haplarla yakalandı, evinde de uyuşturucu çıktı, tutuksuz!

Lefkoşa'da Narkotik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu haplarla yakalanan zanlı H.A’nın evinde arama yapan polis, 10 adet daha uyuşturucu hap ele geçirdi. Zanlı tutuksuz yargılanacak

A+A-

Lefkoşa'da Narkotik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu haplarla yakalanan zanlı H.A  teminat amaçlı mahkeme huzuruna çıkarıldı. Olayla ilgili tutuklanan başka iki şahıs suçsuz oldukları anlaşılarak serbest bırakıldı. 

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Fadıl Metin,  1.11.2019 tarihinde saat 22.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ve Cürümleri Önleme Şubesi’nde görev yapan polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda zanlının cebindeki sigara paketinden 20 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, zanlının kaldığı evde yapılan aramada salonda çekyat üzerinde 10 adet daha uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının gönüllü ifade verip, konu maddeleri aynı gün Gönyeli’de aranan bir şahıstan tanesini 80 TL’ye 35 adet olarak satın aldığını ve yine aynı gün bir şahsa 5 tanesini 500 TL’ye sattığını itiraf ettiğini mahkemeye aktardı. Polis, tahkikatın tamamlandığını belirterek, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yapın polis karakoluna ispatı vücutta bulunması,

KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 50’şer bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve 10 bin TL nakdi teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

(Kamalı Haber)

 

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur
Etiketler : ,