1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucu atarak kaçtılar
Uyuşturucu atarak kaçtılar

Uyuşturucu atarak kaçtılar

Güzelyurt’ta tasarruflarında uyuşturucu madde bulunan zanlılar M. Y. ve M. V. tutuklanarak bu sabah mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Uyuşturucu atarak kaçtılar

 

Güzelyurt’ta tasarruflarında uyuşturucu madde bulunan zanlılar M. Y. ve M. V. tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

 

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Serkan Sakallı, zanlı M. Y. ve M. V.’nin 3 Mayıs’ta saat 15.45’de Güzelyurt’ta baraj bölgesinde M.Y.’ye ait araçla devriye gezen polis ekibi tarafından şüpheli olarak görüldüğünü, durdurulmak istendiğinde araçtan beyaz renk kağıda sarılı yarım gram ağırlığında sentetic cannabiod türü olduğuna inanılan uyuşturucu maddeyi atarak kaçtıklarını anlattı.

 

Sakallı, ileri soruşturma neticesinde zanlı M. Y. ve M. V.’nin Güzelyurt’ta tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Sakallı, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Vedia Berkut Barkın, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur
Etiketler : ,