1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Uygar Abi Yemek Yaptı
Uygar Abi Yemek Yaptı

Uygar Abi Yemek Yaptı

Ulus Yeşilada’nın oğlu olan Uygar Abi, Castello Danish Blue Danablulu Makarna yaptı.

A+A-

 

"Metgin ile Gurme Sürpriz Yemek"in onuncu konuğu radyo dinleyenlerin yakından tanıdığı Uygar Yeşilada (Uygar Abi) oldu. Ülkemizin yakından tanıdığı ses sanatçısı Ulus Yeşilada’nın oğlu olan Uygar Abi, Castello Danish Blue Danablulu Makarna yaptı.

41 yaşında iki kız babası ve 16 yıldır Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Radyosu’nda program memurluğu yapmakta olan Uygar Abinin, sevdikleri için yaptığı yemek 15 dakikada hazır oldu.

ZOOM Dergi Grubu Genel Yayın Koordinatörü Gülsüm Gözenler’in de yaptığı sıcak soğuk salata ile katkı koyduğu etkinliğin yönetmenliğini ZOOM Dergi Grubu Genel Yayın Yönetmeni Birol Bebek yaptı.

"Metgin ile Gurme Sürpriz Yemek"e konuk olan Uygar Abi, etkinliğe Erülkü Süpermarket’te alışveriş yaparak başladı. Tikveşli Krema, Iceland Brokili ve Castello Danish Blue Danablu’yu özenle arayan Uygar Abi, yumurta ve patates kavurmanın dışında yaptığı tek yemeğin Castello Danish Blue Danablulu Makarna olduğunu itiraf etti.

BRTK Radyosu’nda yaptığı program sayesinde ünü yurt dışına taşan Uygar Abi, 1-7 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek Uluslararası TRT Radyo Günleri Festivali’nde ülkemizi temsil edecek.

Bu haber toplam 2710 defa okunmuştur