1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üyelerden onay istenecek
Üyelerden onay istenecek

Üyelerden onay istenecek

Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu 7 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek.

A+A-

Saat 18.30’da başlayacak Genel Kurul’da faaliyet ve mali raporlar üyelerin onayına sunulacak. Dernek başkanı Mehmet Özbilgehan imzası taşıyan açıklamada spor basınına, spor camiasına ve üyelere kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür edilirken şu ifadeler kullanıldı:

“Futbolumuzun evrensel değerler içerisinde hak ettiği yeri alması ve gelişen süreçte FIFA nezdinde Kuzey Kıbrıs gençliğinin haklı taleplerinin hayata geçmesi en büyük temennimizdir. Bizler hakemlik camiasının daha ileriye taşınması için faaliyetlerimizi artırarak devam ettirmek hedefindeyiz. Futbolumuzun paydaşları ile iyi ilişkiler çerçevesinde işbirliklerini daha da geliştirerek, mevcut yapının gelişmesine katkı koymak istiyoruz. Olağan Genel Kurulumuzda 2014-2015 döneminin faaliyet ve mali raporun değerlendirilecektir. 2015-2016 yeni sezon öncesi planlaması Genel Kurulun onayına sunulacaktır.
Sporumuzun ve futbolumuzun temelini oluşturan, sevgi, saygı, barış ve kardeşlik gibi ulvi değerlere sahip çıkma ve yaşamak adına siz değerli dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım”

Bu haber toplam 1044 defa okunmuştur