1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üyelerden onay alındı
Üyelerden onay alındı

Üyelerden onay alındı

(KTSYD) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleştirildi

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı dün derneğin Göçmenköy’de bulunan merkez binasında gerçekleştirildi.

Dernek tüzüğü gereği her yıl gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, divanın oluşturulması ile başladı. Divan başkanlığına Songuç Kürşad, divan sekreterliklerine Beyzade Ünalmış ve Soydan Sakallı getirildi.

Divanın oluşturulmasından sonra geçtiğimiz yıl 27 Temmuz’da gerçekleştirilen Genel Kurul’un ardından KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz bir yıllık faaliyet raporunu üyelere aktardı. Geride bırakılan yılın geçiş yılı olduğunu belirten Kaçmaz, mevcut merkez binanın tamamlanması, kaynak sağlanarak borçların ödenmesinin bu sürede ön planda olduğunu belirtti. Kaçmaz, gelecek Temmuz ayına kadarki 1 yıllık sürede faaliyetlerin arttırılması yönünde çalışmalar yapılacağını kaydetti. Faaliyet raporunun okunmasının ardından üyeler soru ve görüşlerini aktardılar. Ardından rapor oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından yönetim kurulu üyesi Bülent Kılıçoğlu üyelere mali raporu aktardı. Mali raporda gelirinin 141 bin 419 lira 14 kuruş olduğu, derneğin 13 bin 684 lira artıda olduğu kaydedildi. Üyelerin yönelttiği soruların ardından mali rapor oy birliği ile onaylandı. Genel Kurul dilek ve temenniler kısmı ile tamamlandı. Üyeler daha sonra Eziç Restorant’ta yemekte bir araya geldiler.

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur