1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üyelerden Davutoğlu’na onay
Üyelerden Davutoğlu’na onay

Üyelerden Davutoğlu’na onay

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Olağan Genel Kurul'unda tek aday olan Gürtap Davutoğlu, yeniden başkan seçildi.

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) Olağan Genel Kurulu önceki gün yapıldı. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde (KTSYD) yapılan genel kurulda tek aday olan Gürtap Davutoğlu, yeniden başkan seçildi. Faaliyet ve mali raporların oy birliği ile onaylandığı genel kurulda, tüzüğün bazı maddelerinde değişiklik yapıldı. Transfer ve sicil lisansla ilgili olan tüzüğün 49’uncu maddesi kaldırılarak, yönetmelik yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi. Divan başkanlığını Cemal Gingi, sekreterliklerini Tanser Tilki ve Osman Erkut’un yaptığı toplantıda faaliyet raporunu Gürtap Davutoğlu, mali raporu Emir Kasapoğlu okudu. Her iki rapor üyelerden oy birliği alarak aklandı.

Davutoğlu: “Planlar dartsın kalitesini arttıracak”
Genel kurulda tek başkan adayı olan ve yönetimi ile birlikte iki yıl daha bu görevi yapmak için üyelerden onay alan Gürtap Davutoğlu, katılan kulüplere teşekkür etti ve iki yıl daha darts için bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.  Darts sporunun kurumsal yapıya kavuşması için projeler hazırladıklarının altını çizen Davutoğlu, kısa, orta ve uzun vadede yapacakları planlamalarla dartsın kalitesinin daha da artacağını vurguladı.     

Yönetim Kurulu
Başkanlığını Gürtap Davutoğlu’nun yapacağı Darts Federasyonu Yönetim Kurulu şöyle:
Tansu Tilki (Asbaşkan), Osman Sunisioğluları (Sekreter) Emir Kasapoğlu (Mali sekreter), İsmail Mıstıkoğlu (Sicil ve lisans sorumlusu), Av.Uygar Kalmaz (Dış ilişkiler sorumlusu), Kamil Kolcu (Basın ve halkla ilişkiler sorumlusu), Avşın Kanatlı (Malzeme/demirbaş sorumlusu), Ali Çamlıbelli, Serdar İmamoğlu (Faal üye), Cem Kara, Zafer Kızıler, Sertuğ Alasya (YEDEK üye)

Denetleme Kurulu: Dinnavaz İnönülü (başkan),Sevil İnönülü, Niyazi Akınsel
Disiplin Ve Ceza Kurulu: Av.Ezer Özsoy (başkan), Dr.Ahmet Gulle, Av.Ürün Solyalı, Dr.Bülent Dizdarlı, Av. Yusuf Kahyalar, Elvan Kolcu, Özdaş Akkan (yedek üye)
Merkez Hakem Komitesi: Tanser Tilki (başkan), Osman Erkurt, Sami Eynel, Cemal Göçmen Gezdigeldi, Birol Paşa
Organizasyon Komitesi: Ali Çamlıbelli (başkan), Tansu Tilki, İsmail Mıstıkoğlu, Kamil Kolcu

Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur