1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üstünlük hesapları
Üstünlük hesapları

Üstünlük hesapları

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Cihangir ve Ozanköy, bugün karşı karşıya gelecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Sezona sıkıntılı başlayan ve sezon içinde de geldikleri noktada sıkıntıları devam eden Cihangir ile Ozanköy takımları bugün Cihangir Stadı’nda puan mücadelesi verecek. Dokuzuncu hafta sonunda yedi puanla ligin dibinde bulunan Cihangir, dokuz puanla 12. sırada bulunan Ozanköy’ü mağlup ederek puan sıralamasında üzerine çıkma hesapları yaparken, Ozanköy’de bire bir rakibi durumunda bulunan Cihangir karşısında galip gelerek iki puan farkı beşe puana çıkarmanın hesapları içinde maça çıkıyor.

Davulcu: “Eldeki oyuncularımız maçı kazanabilecek yetenekte”

Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, geçtiğimiz hafta Doğan Türk Birliği karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını, gecenin sonunda hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtirken, kaybedilen üç puandan çok, kırmızı kartla cezalı duruma düşen oyuncularına üzüldüğünü söyledi. Offor ile Marius’un cezalı, Ali Öztürk’ün sakatlığı nedeni ile takımda yer alamayacaklarını, bunun yanında diğer yabancı futbolcu Kalifa’nın da durumunun maç günü belli olacağını söyleyen Davulcu, buna rağmen sahada mücadele edecek oyuncuların Ozanköy maçını kazanabilecek yetenekte olduklarını söyledi. Ozanköy karşılaşmasında alınanacak galibiyette daha çok moral ve motivasyon kazanmak için çok ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Davulcu, galip geldikleri takdirde lig sıralamasında Ozanköy’ün üzerinde yer alacaklarını söyledi.

Kaşif: “Saha içerisinde birlik ve beraberliği sağlarsak üç puanla döneriz”

Geçtiğimiz hafta yaşanan başkanlık krizinin ardından yeniden başkanlık koltuğuna oturan ve önümüzdeki Pazartesi günü yeni yönetimini açıklamaya hazırlanan yeni başkan Sami Otcuoğlu ilk icraat olarak takımı River Side Hotel’de kampa göndermesi teknik heyet tarafından memnuniyetle karşılandı.  Ozanköy Teknik Direktörü Seran Kaşif, birlik ve beraberliğin sağlanması adına kampın yararlı olacağını söylerken, “Cihangir karşısında verilecek olan mücadelede de saha içerisinde birlik ve beraberliği sağlarsak, üç puanla döneriz” dedi. Kaşif, “kulüp yönetiminde yaşanan problemin erken zamanda atlattığımıza sevindim. Bire bir rakibimiz durumunda bulunan Cihangir karşısında da galip gelerek yeni yönetimi biz sevindirmek istiyoruz” dedi. Şu anki puan avantajlarını korumak veya artırmak için Cihangir maçına hazırlandıklarını belirten Kaşif, “Saha içerinde mücadele gücümüzü yükselttiğimiz takdirde galip gelen taraf biz oluruz” dedi.

    

Bu haber toplam 1676 defa okunmuştur
Etiketler : ,