1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Üstümüze oyunlar oynanıyor”
“Üstümüze oyunlar oynanıyor”

“Üstümüze oyunlar oynanıyor”

Süper Lig’de zor günler yaşayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda doksan dakika önde götürdüğü karşılaşmayı son iki dakikada yediği gollerle 2-1 kaybeden Çetinkaya’da başkan Meriç Erülkü’nün kötü gidişe rağmen takımının ligde kalacağına olan inancı tam.

A+A-

Necmi Belge

Hakemlerden yana serzenişte bulunan Erülkü, takımları üstüne oyunlar oynandığını, B.Bağcıl ve Play-out maçlarında gözünün hakemlerin üzerinde olacağını söyledi. Erülkü, Çetinkaya düştü diyenlerin ellerine kağıt kalem almalarını tavsiye ettiğini belirtti.

Erülkü “En az 4 maçı hakem hatalarından kaybettik”
Cihangir maçında hakem Mehmet Sezener’in maçı kötü yönettiğini ileri sürerek adeta veryansın eden Başkan Erülkü, Sezener’in Çetinkaya aleyhine  en az on serbest vuruş verdiğini, bu serbest vuruşların Çetinkaya gol yiyene kadar devam ettiğini iddia etti.

Başkan Erülkü, kendisi başkan olduktan sonra en az dört maçı hakem hatalarından kaybettiklerini anımsattı. Özellikle ligin ilk yarısında Mağusa’da oynanan ve yine Mehmet Sezener’in yönettiği MTG - Çetinkaya maçında Amadou’ya yapılan harekete devam kararı çıktığını, Cihangir maçının son dakikalarında alehlerine verdiği bir faulle maçın berabere bitmesini sağladığını anımsattı.

“Çetinkaya üstüne oyunlar oynanıyor”
Çetinkaya üstüne oyunlar oynadığını iddia eden Başkan Erülkü özellikle hakem camiasının kendine gelmesi için uyarı yaptığını ve gerek B.Bağcıl, gerekse Play-out maçlarında gözlerinin hakemlerin üstünde olacağının altını çizdi.

Play-out oynamalarının kesin olduğunu, kendilerini bu maçları oynamaya en iyi şekilde hazır olduklarını ifade eden Başkan Erülkü, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları B.Bağcıl maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

“Düştü diyenler kağıt kalemi eline alsın”
Erülkü,  Play-out maçları oynanmadan Çetinkaya düştü diyenlerin, bir kez daha ellerine kağıt kalem almalarını tavsiye ederken, Play-out maçlarını kazanmak için sahaya çıkacaklarını, futbolcularının morallerinin yüksek olduğunu, kendi söylemiyle bir türlü direkleri ve hakemleri geçemediklerini sözlerine ekledi.

Çetinkaya’nın K-Pet Süper Lig’de kalacağına olan inancını belirten Başkan Erülkü,  Çetinkaya’nın maçlarını yönetecek hakemlerin adil davranmalarını şiddetle tavsiye ettiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur