1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Üstümüze oyunlar oynanıyor”
 “Üstümüze oyunlar oynanıyor”

“Üstümüze oyunlar oynanıyor”

Serdarlı Başkanı Taşer Büyükadam futbolcuların boykot kararı ile ilgili konuştu

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Ligi’nde mücadele eden Mesarya’nın güçlü temsilcilerinden Serdarlı’da futbolcuların maaşlarının ödenmemesi gerekçesi ile antrenmana çıkmamalarının yarattığı gerginlik devam ediyor.
Serdarlı Başkanı Taşer Büyükadam, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunarak Serdarlı’nın üzerine oyunlar oynandığını söyledi. Büyükadam, bugüne kadar her şeyin iyi gittiğini, bu kritik haftalara girildiğinde, her zaman bu tür oyunların oynanmaya başladığını ve takımı karıştırmak isteyenlerin olduğunu belirtti.
Futbolcuların, iki aylık maaşlarını almadıklarının gerçek olduğunu ancak, bunun sadece Serdarlı ile sınırlı olmadığını belirten Büyükadam 1-2 takım dışında tüm takımların bu sıkıntıyı yaşadığını ileri sürdü.

“Sezon bitince konuşacağım”
Daha maaşların ödenip ödenmeyeceği belli değilken,  bu tür olayların çıkmasının maksatlı olduğunu ifade eden Büyükadam, kendilerinin bir yere kaçmadığını ve kimsenin parası kendilerinde kalmadığını belirtti.
Büyükadam,  maaşları ödememe gibi bir düşünceleri olmadığını, bu kaynağı bulmak için canla başla çalıştıklarını dile getirirken, büyük bir olasılıkla maaşları bugün ödeyeceklerini açıkladı.
Başkan Büyükadam kendi söylemiyle,  başkan seçildiği gün yönetim kurulu ile birlikte,  futbolcuların bir önceki sezondan kalan maaşlarını da ödediğini  spor camiasının bilmesini istediğinin altını çizdi. 

“Aksi halde spordan çekilmemiz gerek”
Zor koşullarda camianın sahipsiz kalmaması için başkanlığı kabul ettiğini ifade eden Büyükadam, biri yurt dışında olmak üzere, üç kez kamp yaptıklarını anımsattı. Sıkıntıları olduğunu kabul eden Büyükadam,  kendilerinin ve Serdarlı camiasının amatör ruha sahip olduğunu belirtirken, bu Amatör ruhunu kaybetmeleri halinde,  spordan çekilmeleri gerektiğini ifade etti.
K-Pet Süper Lig’in ikinci devresine girdikleri zaman, camiayı karıştırmak için, bu tür oyunların oynanmaya başladığını ileri süren Büyükadam, sezon başında sahaya reklam almak için 100,000 dolarlık yatırım yaptıklarını ancak, reklam için gerekli profesyonel desteği bulamadıklarından yakındı.

“Kimse kimseyi kandırmasın”
Camia üzerine oynanan oyunlar hakkında sezon sonunda konuşacağını belirten Büyükadam, şimdiki hedeflerinin  Serdarlı’yı K-Pet Süper Lig’de tutmak olduğunu söyledi.
Büyükadam, bu haftaki Cihangir maçına çıkacaklarını, bugün futbolculara maaşlarını ödeyeceklerini ifade ederken, yönetim kurulu olarak tek amaçlarının Serdarlı’nın ismini tanıtmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1375 defa okunmuştur