1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Üreticilere yönelik seminer düzenlenecek
Üreticilere yönelik seminer düzenlenecek

Üreticilere yönelik seminer düzenlenecek

Zirai Levazım Makine ve Gıda Pazarlama Kooperatifi Ltd. ile Türkiye’nin gübre ve ilaç üreticilerinden Gübretaş firması işbirliğinde, 8-10 Ağustos tarihleri arasında seminer düzenleniyor

A+A-

Zirai Levazım Makine ve Gıda Pazarlama Kooperatifi Ltd. ile Türkiye’nin gübre ve ilaç üreticilerinden Gübretaş firması işbirliğinde, 8-10 Ağustos tarihleri arasında, “Toprak Analizi, Doğru Bitki Besleme ve Koruma, Damlama Sulamayla Bitki Besleme” konularında seminer verilecek.

Zirai Levazım Makine ve Gıda Pazarlama Kooperatifi Ltd. Genel Sekreteri Metehan Erel’in verdiği bilgiye göre, seminer KKTC genelindeki tüm üreticilere yönelik olacak.

Gübretaş yetkililerinin vereceği seminer için üç bölgeyi pilot bölge belirlediklerini belirten Erel, amaçlarının; tarıma yön vererek, üreticilerin doğru tarım uygulaması konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Erel, seminerlerin 8, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde Güzelyurt, Yenierenköy ve Alaniçi olmak üzere üç bölgede verileceğini belirtti.

Seminerlerde üreticilerin Doğru Tarım Uygulamaları konusunda her türlü sorularının cevaplanacağını kaydeden Erel, seminerlerin ücretsiz olduğunu ve tüm üreticilerin davetli olduğunu ifade etti.

Seminerlerin verileceği yerler şöyle:

8 Ağustos Salı saat 19.30’da Güzelyurt Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu

9 Ağustos Çarşamba saat 19.30’da Yenierenköy Düğün Salonu

10 Ağustos Perşembe saat 19.30’da Alaniçi Düğün Salonu.

Bu haber toplam 2208 defa okunmuştur
Etiketler : ,