1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ünlüler LAÜ’de
Ünlüler LAÜ’de

Ünlüler LAÜ’de

LAÜ “25. Yıl Şenlikleri” kapsamında düzenlenen söyleşilerde ünlüler LAÜ öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

A+A-

 


Lefke Avrupa Üniversitesi’nin (LAÜ) “25. Yıl Şenlikleri” kapsamında düzenlenen söyleşilerde ünlüler LAÜ öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Söyleşiler kapsamında, Aşk-ı Memnu dizisinde Nihat Önal karakterini, Benim Adım Gültepe dizisinde Halil karakterini canlandıran Türk sinema ve dizi oyuncusu İlker Kızmaz ile Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül karakterini ile tanınan ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan'ı canlandıran sinema ve dizi oyuncusu Merve Boluğur konuk edildi.

Kızmaz, Çanakkale 1915 filminde Mustafa Kemal’i canlandırdı
LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşilerde öğrenciler ile biraraya gelen Kızmaz, Kıbrıs’ı çok beğendiğini özellikle de Lefke’nin yeşil doğası ile güzel bir yer olduğunu belirterek “ bizi ağırladığınız için çok teşekkür ederim” dedi. İlk olarak Yeter Annem dizisinde rol aldığını, dizide yer alan usta oyuncuları görmenin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getirdi. Çanakkale 1915 filminde Mustafa Kemal’i canlandırdığı için çok heyecanlandığını, yönetmen ve kostümlerle heyecanını yendiğini belirten Kızmaz,  her dizide canlandırdığı farklı roller sayesinde kariyer hayatında yeni tecrübeler edindiğini ifade etti.

LAÜ Muhteşem Yüzyıl dizisinin Nurbanu Sultan'ını konuk etti
Boluğur ise, yer aldığı projeler ve hayatı hakkında sorulan soruları içtenlikle yanıtlayarak dizilerde genellikle kötü ve entrikacı karakterleri canlandırdığını söyledi. Kişilik gereği seçici bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Boluğur, diziler ve sinema filmleri konusunda seçici olduğunu, seçtiği karakterlerin kendisine başarı getirdiğini ve hayatının dönüm noktası olarak "Küçük Sırlar" dizisini gördüğünü belirtti.
Oyunculuk için yurt dışında değil, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldığını dile getiren Boluğur, kariyerine foto modellikle başladığını, zamanla reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol almaya başladığını söyledi. Boluğur, en büyük destekçisinin annesi olduğunu ve onu kaybetmekten çok korktuğunu da sözlerine ekledi. Boluğur, öğrencilerin yoğun isteğini kırmayarak söyleşi sonunda “selfie” çekimi yaptı. YD

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur