1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Ünlü astrolog CITY MALL’daydı
Ünlü astrolog CITY MALL’daydı

Ünlü astrolog CITY MALL’daydı

Astrolog, yazar ve televizyon yapımcısı Filiz Özkol City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin gerçekleştirdiği Çarşamba Sohbetleri’nin konuğu oldu.

A+A-

Astrolog, yazar ve televizyon yapımcısı Filiz Özkol City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin gerçekleştirdiği Çarşamba Sohbetleri’nin konuğu oldu.

Astroloji yazıları büyük bir ilgiyle takip edilen ünlü astrolog Filiz Özkol, 23 Ağustos Çarşamba günü 17:00 – 19:30 saatleri arasında City Mall’da Astroloji ve Burç Sohbetleri konsepti ile samimi bir ortamda katılımcıların burç ve yıldızlarını yorumladı ve sorulara yanıt verdi.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte Filiz Özkol, katılan kişilerin burçlarına göre aşk, evlilik, kariyer, eğitim, para, sağlık gibi konularda yorumlar yaptı ve tavsiyelerde bulundu.

Kıbrıs’ın dört bir yanında astroloji ve burç meraklılarının oldukça ilgi gösterdiği etkinlikte, katılımcıların yoğun talebi üzerine Filiz Özkol’un yeniden City Mall’da etkinlik gerçekleştirmesi kararı alındı.

Astrolog Filiz Özkol 20 Eylül Çarşamba günü yeniden City Mall Çarşamba Sohbetleri etkinliğinin konuğu olacak. Etkinlik detayları ve saat bilgilerinin kısa süre içerisinde CityMallCyprus isimli Facebook sayfasında duyurulacağı açıklandı.

asto.jpg

City Mall çarşamba sohbetleri ilgi görüyor

Çarşamba Sohbetleri kapsamında City Mall, ziyaretçilerine her Çarşamba güncel bir konu hakkında, Kıbrıs, Türkiye veya daha farklı ülkelerden alanında uzman bir ünlü ile samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı sunuyor. Çarşamba Sohbetleri kapsamındaki sohbet etkinlikleri, her Çarşamba seminer/söyleşi formatında herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleşiyor. 

Kıbrıs’ın genç ve başarılı moda tasarımcısı ve En İyi Genç Tasarımcı, En İyi Çıkış Yapan Tasarımcı ödüllerinin sahibi Ali K. Yahi, moda, tasarım ve daha fazla ile ilgili sohbet ve söyleşi için 30 Ağustos’ta City Mall’da olacak. Moda Sohbetlerin’nin konuğu sevilen tasarımcı Ali K. Yahi genç yaşına rağmen Kıbrıs’ta moda tasarımı sektöründeki istikrarlı başarılarıyla kendinden söz ettiriyor.

Ali K. Yahi, Kıbrıs'ta moda tasarımcısı olmak; her sezon şık görünmenin yolları; kendine yakışanı modaya çevirmek; sezonluk moda trendleri ve moda hakkında bilgiler paylaştı ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Çarşamba Sohbetleri Eylül ayında yine sürpriz konu ve konuklarıyla gerçekleşmeye devam edecek.

 

Bu haber toplam 2912 defa okunmuştur
Etiketler :