1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Universal Bank’dan uluslararası açılım
Universal Bank’dan uluslararası açılım

Universal Bank’dan uluslararası açılım

ı Universal Bank Ltd. uluslararası para transferinin lider kuruluşları arasında yer alan ABD kökenli Ria kuruluşu ile işbirliği protokolü imzaladı.

A+A-

 

 

Ülkenin köklü ve güçlü bankası Universal Bank Ltd. uluslararası para transferinin lider kuruluşları arasında yer alan ABD kökenli Ria kuruluşu ile işbirliği protokolü imzaladı.

Kuzey Kıbrıs’tan dünyanın herhangi bir ülkesine hızlı, güvenli ve hesaplı para transferi yapılabilmesini sağlayan Universal Bank – Ria işbirliği protokolü dün öğleden sonra Merit Lefkoşa Otel’de düzenlenen etkinlikle Universal Bank Genel Müdürü Serap Tekman ve Ria Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Halil Keskin tarafından imzalandı.

Universal Bank Ltd. Ynt.Krl. Bşk. Dr.Şemsi Kazım Erkman’ın da hazır bulunduğu banka genel müdür yardımcısı Mustafa Mertekçi’nin sunumuyla devam eden etkinlikte konuşan Ria Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Halil Keskin dünya hızlı para transferi piyasasında 3. Büyük olarak anılan, ABD kökenli Newyork Borsası’na kayıtlı Euronet Worldwide Inc. Yan kuruluşu Ria Money Transfer olarak Universal Bank ile işbirliği yapmaktan heyecan duyduklarını belirtti. Universal Bank ile Kuzey Kıbrıs’ta alternatif yaratacaklarını bildiren Keskin oluşturulan sistemle 4 para biriminin (Euro-USD Dolar-Sterlin-TL) en hızlı ve en güvenli biçimde dünyanın 144 ülkesine gönderilebileceğine vurgu yaptı.

 

Kazım: “Müşterilere daha fazla seçenek daha fazla kolaylık”

İmza etkinliği öncesinde konuşan Universal Bank Ltd Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şemsi Kazım Erkman, Universal Bank’ın yurtdışından para transferi gönderip alırken müşterilere daha fazla seçenek ve kolaylık sağlamak için dünyanın en büyük para transfer şirketlerinden biri olan Ria Money Transfer ile ortaklık kurmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

 "Universal Bank’ın misyonu, müşterilerimizin ihtiyaçlarını mümkün olduğunca etik, hızlı ve etkili bir şekilde anlamak ve karşılamaktır. Ria Para Transferi ile olan ortaklığımız bu misyonu güçlendirmekte ve müşterilerimize daha fazla değer katmaktadır diyen Erkman, bankanın halktan aldığı güvenle ülke genelinde etkin ve yaygın hizmet ağı oluşturduğunu, son dönemde teknoloji bankacılığına yapılan seri yatırımlarla hedeflerin uluslararası alana taşındığını kaydetti. Halktan aldıklarını uygun koşullarda kredi olanakları ile yine halkla paylaştıklarını, vergi ve fonlarla devlet kurumlarına katkı koyarken istihdamlarla da ülke gençliğini vatanında tutmaya devam etiklerini anlatan Erkman, bankaya olan güvenini eksiltmeyen halka daha yararlı olabilmek adına günümüzün olmazsa olmazı teknoloji bankacılığına olan yatırımlarını sürdüreceklerini ifade etti.

Universal Bank Ria İşbirliği Protokol etkinliği davetliler onuruna verilen resepsiyonla tamamlandı. Lha

Bu haber toplam 5504 defa okunmuştur