1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. United Medya’dan Kobane’deki çocuklara oyuncak
United Medya’dan Kobane’deki çocuklara oyuncak

United Medya’dan Kobane’deki çocuklara oyuncak

CTP Gençlik Örgütü’nün başlattığı Kobane’deki çocuklara oyuncak yardımı kampanyasına UNITED MEDIA katkı koydu.

A+A-

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü’nün başlattığı Kobane’deki çocuklara oyuncak yardımı kampanyasına UNITED MEDIA katkı koydu.

YENİDÜZEN, KANAL SİM ve dostlarımız tarafından toplanan oyuncaklar Gençlik Örgütü üyelerine teslim edildi.

CTP Gençlik Örgütü’den Ongun Talat UNITED MEDIA’ya katkılarından dolayı teşekkür etti. Türkiye Urfa-Suruç’taki hain terör saldırısını gerçekleştiren katil zihniyeti ve destekçilerini kınayan gençler, yitip giden canların mücadelelerinin boşuna olmadığını göstermek için kampanya başlattıklarını belirtti.

 

Talat: “UNITED MEDIA duyarlılık gösterdi”

Ongun Talat şunları söyledi:
“UNITED MEDIA çalışanlarına çok teşekkür ederek sözlerime başlamak isterim. Bu kampanyayı Kobane’deki çocuklara umut olabilme adına düzenledik. Kıbrıs’ta, Suruç’ta ölen genç insanların vermiş olduğu bu mücadelenin farkındalığını yaratma adına önemli bir kampanya. İlk günden itibaren UNITED MEDIA çalışanları duyarlılık gösterdi ve kampanyamıza gayet güzel katkı koydu. Çok teşekkür ediyoruz, bütün halkımıza da bir kere da çağrıda bulunmak istiyoruz. Bu kampanya bizim için çok önemli ve Suruç’ta ölen güzel insanların anıları adına da çok önemli dayanışmamızı Kıbrıslı Türkler olarak göstermemiz gerekiyor.”

Kampanyanın iki hafta daha uzatıldığı da açıklanarak,   22 73 300 numaralı telefondan CTP Gençlik Örgütü kampanya sorumlularına ulaşılabileceği belirtildi.

Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur