1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ümra Kuyumculuk ve Gunna İletişim’de hırsızlık!
Ümra Kuyumculuk ve Gunna İletişim’de hırsızlık!

Ümra Kuyumculuk ve Gunna İletişim’de hırsızlık!

Güzelyurt’ta dün akşam Ümra Kuyumculuk ve Gunna İletişim isimli işyerlerine hırsız girdi.

A+A-

SAAT: 16.40

Tutuklu sayısı 2 oldu

“Ümra Kuyumculuk” ve “Gunna İletişim” isimli iş yerlerindeki soygun olayıyla ilgili bir kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.

Güzelyurt’ta bu sabah meydana gelen soygun olayında tutuklanan 20 yaşındaki S.T’nin ardından askeri personel olduğu iddia edilen bir kişi daha tutuklandı.

Polisin bu isim üzerindeki soruşturmasının sürdüğü bildirildi.


SAAT: 15.00

Bir kişi tutuklandı, diğeri aranıyor

Güzelyurt’ta bu sabah meydana gelen soygun olayında polis ekipleri bir kişiyi tutukladı. Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı hakkında 2 gün tutukluluk kararı alındı.

Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden polis, bir kişinin daha arandığını belirtti.

 

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“02-03.01.2017 tarihleri arasında, Güzelyurt’ta, Köprülüzade Sokak üzerinde faaliyet gösteren “Ümra Kuyumculuk” ve Hicri Gümüş sokak üzerinde faaliyet gösteren “Gunna İletişim” isimli iş yerlerinin kapıları meçhul şahıs/lar tarafından zorlanmak suretiyle açılarak içeriye girilmiş ve Ümra Kuyumculuk isimli iş yerinden muhtelif saat ve çakmak, Gunna İletişim isimli iş yerinden ise muhtelif markalarda cep telefonu ve şarj cihazları çalınmıştır.

Her iki mesele ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturma kapsamında, Ümra Kuyumculuktan çalınan 13 adet saat ve 15 adet çakmak Güzelyurt Kapalı Pazar Bölgesinde gizlenmiş olarak, Gunna İletişimden çalınan 41 adet cep telefonu ve 26 adet şarj cihazı ise Güzelyurt Lefke-Anayolu üzerinde yol kenarına gizlenmiş vaziyette bulunarak emare olarak alınmıştır. Meselede zanlı olarak görülen S.T.(E-20) tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”    


Güzelyurt’ta dün akşam Ümra Kuyumculuk ve Gunna İletişim isimli işyerlerine hırsız girdi.

Kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler ilk tespitlere göre Ümra Kuyumculuk’tan  kol saati ve çakmak, Gunna İletişim’den ise telefon çaldı.

 

"Olayı sabah farkettik"

Ümit Bolçocuk direktörlüğündeki Ümra Kuyumculuk ltd. çalışanı olan Şerife Bolçocuk,olay sonrası YENİDÜZEN'e konuştu.

Yaşanan hırsızlık olayını sabah fark ettiklerini belirten Bolçocuk,"Bunu yapanlar birden fazla kişiydi. Sabah komşu görmüş, gelir gelmez bizi uyardı, öyle fark ettik, hemen polisi aradık. Nisan ayında açıldı, çok yeni bir işletmeyiz. Altın falan çalınmadı, orjinal saatler çalındı..." dedi.

Bolçocuk, yeni bir işletme olduklarını bu nedenle de işyerinde alarm sistemi ve güvenlik kamerasının yer almadığını sözlerine ekledi.

y2-014.jpg

Olayla ilgili polis soruşturması sürüyor. Polis hırsızları arıyor.

y1-015.jpg

İşte Güzelyurt'ta Gunna İletişim'te meydana gelen hırsızlığı kamera görüntüleri

Yaklaşık 65 bin TL değerinde telefon çalındığını ifade eden işletme sahibi Süleyman Güde, zararının büyük olduğunu belirtti.

h1-004.jpg

Fotoğraflar Fehime Alasya

Bu haber toplam 5900 defa okunmuştur
Etiketler : ,