1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ümitler “9 Top”da
Ümitler “9 Top”da

Ümitler “9 Top”da

Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda “8 Top” karşılaşmalarımızı tamamladık

A+A-

 

Avrupa Bilardo Şampiyonası “8 Top” disiplini karşılaşmalarına veda eden sporcularımız gözlerini bugün başlayacak “9 Top” disiplini karşılaşmalarına çevirdi.

Sporcularımız ilk karşılaşmalarında mağlup oldukları “8 Top” disiplininde geçtiğimiz gün oynanan ikinci karşılaşmalarında da başarılı olamadı ve “10 Top”un ardından “8 Top”a da veda ettiler. Geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalarda Ali Karanfiloğlu ile berk Mehmetçik kaybedenlerdeki karşılaşmalarını bay geçerken, Onuç Altur Hırvat sporcu Josip Susnjara’ya 8-6, Osman Şanlısoy İsveçli sporcu Dimitri Jungo’ya 8-2, Bayanlardaki temsilcimiz Gizem Paralı ise Polonyalı Kutarzyna Wesolwvska’ya 6-0 mağlup olup “8 Top”a veda ettiler. Bir sonraki turda ise Ali Karanfiloğlu Rus rakibi Sergey Lutsker’e 8-1, Berk Mehmetçik ise Türkiyeli rakibi Saki Kanatlar’a 8-4 mağlup oldu ve “8 Top”a veda etti.

Şampiyonanın son disiplini olan “9 Top” karşılaşmaları ise bugün başlıyor. Sporcularımız gözlerini en fazla oynadıkları oyun olan “9 Top” a çevirdiler. Sporcularımızın en fazla oynadıkları disiplin olan “9 Top”da ileri turlara yükselebilme şansları yüksek bulunuyor.

Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur