1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Uluslararası Final Üniversitesi'nden yeni protokol
Uluslararası Final Üniversitesi'nden yeni protokol

Uluslararası Final Üniversitesi'nden yeni protokol

Uluslararası Final Üniversitesi heyeti Filistin’de temaslarda bulundu

A+A-

Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak başkanlığındaki heyet Filistin’e gerçekleştirdiği ziyaretle eğitim ve ulaştırma bakanlarıyla görüştü, bazı okul ve kolejlerde temaslarda bulundu. Rektör Öztoprak, Filistin’deki temasları çerçevesinde, Filistin Eğitim ve Yüksek Eğitim Bakanı Sabri Saidam ve Haberleşme ve Bilişim Bakanı Prof. Dr. Allam Mousa ile ayrı ayrı makamlarında bir araya geldi.

İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ ÜZERİNDE DURULDU

Uluslararası Final Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Rektör Öztoprak Filistin Eğitim ve Yüksek Eğitim Bakanı Sabri Saidam’la gerçekleştirdiği görüşmede Uluslararası Final Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Üniversite ve Filistin Eğitim Bakanlığı ile ilişkilerin geliştirilmesinin de ele alındığı görüşmede, yükseköğretim değerlendirildi. Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak daha sonra, aynı zamanda eski öğrencilerinden biri olan Filistin Haberleşme ve Bilişim Bakanı Prof. Dr. Allam Mousa’yı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

MODERN UNİVERSİTY COLLEGE İLE PROTOKOL

Öte yandan, Rektör Öztoprak, temaslarda bulunmak için gittiği Filistin ve İsrail’de çeşitli okul ve kolejleri de ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Uluslararası Final Üniversitesi ile Modern University College arasında da işbirliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Modern University Collage’in iki yıllık programlarından mezun öğrencilerin eğitimlerini Uluslararası Final Üniversitesi’nde sürdürebilmeleri yönünde çalışmalar yapılması karara bağlandı.

Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur