1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ülkü Yurdu’nda yaprak dökümü
Ülkü Yurdu’nda yaprak dökümü

Ülkü Yurdu’nda yaprak dökümü

Birinci Lig’in yeni ekibi Baf Ülkü Yurdu’nda yeni sezon öncesinde beklenmedik gelişmeler yaşandı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

İlk olarak başarılı savunma oyuncu Serkan Kimyacı’nın takımdan ayrılmak istediğini yönetime dile getirmesi ve sonrasında yönetimle karşılıklı anlaşarak takımla yollarını ayırmasıyla başlayan şok yaratıcı gelişme, genç oyuncular Bahri Sönmez, Hüseyin Hürben, Fikri Arslan ve Bilal Geri’yle yolların ayrılmasıyla devam etti. 

Satış listesine konuldular
Ülkü Yurdu’nda oluşan yeni Yönetim Kurulu’nun ardından bu dört futbolcuyla ayrı ayrı görüştü. Yapılan toplantılarda futbolcular ve yönetim fikir ayrılığına düşerken, bir anda oyuncular yerlerini satış listesinde buldu.  Bu haber başarılı futbolculara Sosyal Medya aracılığıyla duyurulması da genç futbolcuları biraz daha kızdırdı. Böylece bu dört futbolcu Baf Ülkü Yurdu’yla resmen yollarını ayırdı.

Büyük rol oynadılar
Baf Ülkü Yurdu geride kalan sezonda İkinci Lig’de mücadele ederken bu dört futbolcunun kırmızı yeşillilerin Birinci Lig’e yükselmesinde büyük rol oynadı. İkinci Lig’in 26 haftalık süresinde neredeyse her maç oynayan 4 futbolcu, takımına olumlu şekilde fayda sağladı. 25 maçta forma giyen Bahri Sönmez, sezon içerisinde 2 gol kaydederken, Fikri Arslan 24 maçta 2 gol, Hüseyin Hürben 26 maçta 5 gol attı. 26 maçta da forma giyen Bilal Geri ise sezon boyunca gol atamadı.

“Kimin ne aldığı bizi ilgilendirmez”
Genç futbolcular, kendileri hakkında çıkan haberlere de sitem etti. Takımdaki arkadaşlarının ne kadar aldığını bilmediklerini dile getiren futbolcular, sadece yönetimle kendilerinin anlaşamadıklarını söyledi. Takımın Birinci Lig’e çıkmasında büyük katkıları olan genç futbolcular, bundan sonraki dönemde Baf Ülkü Yurdu forması giymeyecek.
Bahri Sönmez ve Fikri Arslan tam 14 sezon boyunca Ülkü Yurdu forması giydi. Yıldızlardan başlayan iki futbolcu ilk olarak genç takıma daha sonra da A Takıma yükselmişlerdi.

Arif Öztürk Ülkü Yurdu’nda
Baf Ülkü Yurdu, son 4 sezondur Lefke’de forma giyen ve Lefke’de kupa kazanan orta alan oyuncusu Arif Öztürk’ü kadrosuna kattı. Arif Öztürk, serbest transfer hakkını kullanarak kırmızı yeşilli kulübe geldi.

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur