1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ülkü Yurdu’nda Mustafa Başarı dönemi
Ülkü Yurdu’nda Mustafa Başarı dönemi

Ülkü Yurdu’nda Mustafa Başarı dönemi

K-Pet Birinci Lig’in yeni ekibi Baf Ülkü Yurdu geçtiğimiz akşam Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başkanlığa tek aday olan Mustafa Başarı, Ülkü Yurdu’nun yeni başkanı oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’in Güzelyurt temsilcisi Baf Ülkü Yurdu Olağan Genel Kurulunu geçtiğimiz akşam kulüp binasında gerçekleştirdi. Başkanlığa tek aday olan Mustafa Başarı, üyelerin onayını alarak başkanlığa getirildi.
Genel Kurul ilk olarak Osman İlter Zeki’nin konuşmasıyla başladı. Osman İlter Zeki 1 yıl boyunca çok iyi bir başkanlık dönemi geçirdiği ve bundan sonraki süreçte de kulübe katkılarının devam edeceğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından Faaliyet ve Mali Rapor okunarak ayrı ayrı onaylandı. Daha sonra dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Bu bölümde üyeler söz alarak takımdaki birlik ve beraberliğin çok iyi olduğu mesajlarını iletti. Ardından Genel Kurul’un son gündem maddesi olan başkanlık seçimine geçildi. Başkanlığa tek aday olan Mustafa Başarı Ülkü Yurdu’nun yeni başkanı oldu.

Başarı: “Ülkü Yurdu’nun menfaatlerini düşüneceğiz”
Yeni dönemde Baf Ülkü Yurdu’nda Başkanlık görevini yürütecek olan Mustafa Başarı seçildikten sonra söz alarak, düşüncelerini ve hedeflerini anlattı. Mustafa Başarı, Baf Ülkü Yurdu’nun etik değerleri, kişiliği ve duruşu doğrultusunda görev süresi içinde ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Başarı, hedeflerini 3 yönden gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Başarı, yeni dönemde  idari yönden, mali yapıdan ve sportif açıdan başarılı olacaklarının sözünü verdi.

Yönetim Kurulu belirlendi
Yeni dönemde Baf Ülkü Yurdu’nda Başkanlık görevini yürütecek olan Mustafa Başarı Genel Kurulda yeni oluşan yönetimi de üyelere açıkladı. Baf Ülkü Yurdu’nda yeni oluşan Yönetim Kurulu ise şu şekilde; Mustafa Başarı (Başkan), Ahmet Ertay (Asbaşkan – Futbol ve Diğer Spor Şubeleri Genel Sorumlusu),  Hüseyin Noroğlu (Asbaşkan – Reklam, Pazarlama, Kaynak Yaratma ve Tesisler Sorumlusu),  Burhan Muslu (Genel Sekreter ve Hukuki işler sorumlusu), Kamil Özinal (Genel Koordinatör ve Basın Sözcüsü), Sertuğ Alasya (Finansal Yapılandırma ve Mali İşler Sorumlusu), Salih Yarkın (Sosyal Faaliyetler ve Eğitim Sorumlusu), Hakan Şanlıer ( Sosyal Faailyetler ve Kulüp Lokali Sorumlusu), Orhan Başarı ( A Takım ve diğer Spor Şubeleri Sorumlusu), Doğa Zeki (A Takım ve Hukuki İşler Sorumlusu), Hasan Altınmakas (Genç ve U 15 Takımlar Sorumlusu), Emrah Demirbilek (Minik ve Arı Takımlar Sorumlusu), Serdar Çulluoğlu ( Futbol Takımlar ve Tesisler Sorumlu Yardımcısı), Hakan Akgün ( Lefkoşa Bölge Sorumlusu), Nedim Kortan (G. Mağusa Bölge Sorumlusu), Cemal Kuyucu (Girne Bölge Sorumlusu), Osman İlter Zeki, Mustafa Şefik, Mehmet Kadri (Disiplin Kurulu), Ramadan Erkiner, Sertel Berberoğlu, Hasan Gürses)

Bu haber toplam 2480 defa okunmuştur