1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ülkü Yurdu sahaya iniyor
Ülkü Yurdu sahaya iniyor

Ülkü Yurdu sahaya iniyor

Birinci Lig’in Güzelyurt ekibi Baf Ülkü Yurdu bugün akşamüzeri gerçekleştireceği ilk idmanla birlikte 2015-2016 sezonunu açıyor. Kulübün Basın Sözcüsü Kamil Özinal son gelişmelerle ilgili YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-


Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig’in güçlü ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu bugün gerçekleştireceği ilk idmanla birlikte yeni sezona merhaba diyor. Kulübün Basın Sözcüsü Kamil Özinal son gelişmlerle ilgili YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Ülkü Yurdu’nun şu anda resmileşen iki transferleri olduğunu, Kaymaklı’dan Bilal’ı ve Lefke’den serbest transfer hakkını kullanan Arif Öztürk’ü kadrolarına kattıklarını söyleyen Özinal, bazı futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini, şu an için isim ve mevki vermenin doğru olmayacağını belirtti. Bugün başlayacak olan idmanları da değerlendiren Kamil Özinal, oldukça iyi bir kadro yaratacaklarını ve 2015-2016 sezonunda Süper Lig’e çıkmayı hedeflediklerini ifade etti. Salon çalışmalarının 2 hafta önce başladığını kaydeden Kamil Özinal, bugün başlayacak idmanlarla futbolcuları biraz daha yoğun bir program beklediğini sözlerine ekledi.

Özinal: “ Zorluk çıkarmayacağız”
Baf Ülkü Yurdu Basın Sözcüsü Kamil Özinal, yaklaşık 2 hafta önce Baf Ülkü Yurdu’yla resmen yollarını ayıran futbolcular; Bahri Sönmez, Fikri Arslan, Bilal Çeri ve Hüseyin Hürben’e teklif geldiği durumunda Ülkü Yurdu olarak zorluk çıkarmayacaklarını açıkladı.

Bu haber toplam 1396 defa okunmuştur